Life

Motivul pentru care Mircea Badea n-a mai apărut la Antena 3. De ce nu a fost emisiunea ”În gura presei”

03.02.2021 | 14:37
Motivul pentru care Mircea Badea na mai aparut la Antena 3 De ce nu a fost emisiunea In gura presei
. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea n-a apărut seara trecută pe micile ecrane, la conducerea emisiunii „În gura presei”, pe care o realizează de ani buni la postul de televiziune Antena 3, iar acum s-a aflat și motivul pentru a absentat. 

Vedeta a intrat în rândul lumii și a plecat într-o vacanță într-un ținut însorit. Moderatorul și-a luat partenera de viață, pe frumoasa Carmen Brumă, și a zburat direct în Dubai, acolo unde se bucură de timpul liber petrecut alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator s-a fotografiat alături de băiatul său, Vlăduț, pe plajă, în timp ce fosta asistentă TV în vârstă de 43 de ani s-a pozat singură, în costum de baie, pe nisipul fierbinte din Emiratele Arabe. Așadar Mircea Badea a luat o pauză și a plecat în concediu.

Mircea Badea nu a mai apărut la TV. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul

Așa cum era de așteptat Mircea Badea a ales o locație exotică, care se bucură de soare de dimineața până seara, intrând cu această ocazie în rândul vedetelor care-și petrec concediile departe de meleagurile natale în zone precum Zanzibar, Maldive, Bali sau Mexic.

ADVERTISEMENT

„În rândul lumii”, este descrierea care însoțește imaginea publicată de moderatorul emisiunii „În gura presei”, pe InstaStory, la scurt timp după ce fanii săi au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu el.

Carmen Brumă a mărturisit la rândul ei că „s-ar putea obișnui cu asta”, referindu-se la peisajul superb din Dubai, la plajele luxoase și la atmosfera relaxantă, de vacanță.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea și Carmen Brumă au plecat în vacanță, în Dubai
Mircea Badea și Carmen Brumă au plecat în vacanță, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Antrenoarea de fitness a fost mult mai generoasă cu imaginile din vacanța petrecută în cel mai bogat oraș din Emiratele Arabe și a publicat fotografii cu ea încă de când a pus piciorul pe plaja din Dubai.

Carmen Brumă le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare și câteva filmările de pe plajele însorite, în timp ce se distra de minune sau intra cu picioarele în apă, semn că îi prinde foarte bine această escapadă departe de România.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea și partenera sa de viață obișnuiesc să plece destul de des în vacanțe, atât în țară, cât și în străinătate. Iarna aceasta au petrecut-o la munte, în timp ce în vara lui 2020 au stat mai mult pe litoral.

ADVERTISEMENT