Life

Motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct. Ce se întâmplă cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Sunt însă și momente în care aceasta nu poate fi mereu în fața publicului.
19.12.2022 | 18:05
Motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct Ce se intampla cu prezentatoarea tv
Motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct luni seară. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este implicată în nenumărate proiecte pe lângă emisiunea Acces Direct. Se pare însă că vedeta mai are și alte probleme, pe care preferă să le țină pentru ea.

Mirela Vaida a lipsit de la ediția Acces Direct de luni seară

În ediția de luni, 19 decembrie, de la Acces Direct, Mirela Vaida a lipsit, iar Adrian Velea a dat câteva detalii referitoare la lipsa vedetei.

ADVERTISEMENT

Încă din primele minute ale ediției de astăzi, Adrian Velea a ținut să le ofere telespectatorilor câteva explicații. Dacă mulți se așteptau ca Mirela Vaida să lipsească din cauza unor probleme profesionale, mai exact filmări pentru diverse proiecte în care e implicată, se pare că situația este și mai complicată.

Mai exact, Adrian Velea a dezvăluit că Mirela Vaida are niște probleme personale, fără a spune însă despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, el a mai adăugat că speră ca în final totul să fie ok, semn că motivul pentru care vedeta lipsește este unul cât se poate de întemeiat.

”Mirela lipsește dintr-un motiv personal. Sperăm să fie totul ok într-un final.”, a fost anunțul făcut de coprezentatorul Adrian Velea, la începutul emisiunii de luni seară.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că înainte cu doar câteva ore ca ediția de luni de la Acces Direct să înceapă, Mirela Vaida a fost destul de activă pe rețelele de socializare.

Ce a postat Mirela Vaida pe contul de socializare

Printre altele, vedeta a publicat pe pagina personală de Instagram și o imagine din avion, semn că aceasta a decolat deja de pe Aeroportul Henri Coadă.

ADVERTISEMENT

Există deci posibilitatea ca Mirela Vaida să fi plecat în vacanță, însă declarațiile colegului său, Adrian Delea păreau destul de îngrijorătoare.

Să nu uităm și că prezentatoarea tv a mai fost plecată și în urmă cu două luni de zile, tot în vacanță.

Amintim și că această întâmplare vine după ce în urmă cu doar câteva zile, au apărut și noi detalii despre atacatoarea Mirelei Vaida, care i-a vandalizat și mașina acesteia.

Femeia se află în continuare internată la secția de Psihiatrie, iar instanța a respins la finalul săptămânii cererea ei de a fi judecată în libertate.

ADVERTISEMENT