Nicio categorie

Motivul pentru care Modric nu va câştiga Balonul de Aur! “E responsabilitatea noastră”

11.07.2018 | 18:44
Luka Modric este unul dintre favoriţii la Balonul de Aur
ADVERTISEMENT

Croaţia – Anglia se va juca miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele Campionatului Mondial 2018. Luka Modric este una dintre vedetele croaţilor, iar specialiştii consideră că ar putea să câştige Balonul de Aur dacă selecţionata lui Zlatko Dalic va triumfa la turneul final din Rusia.

Cu toate acestea, Jorge Valdano, fost jucător, antrenor și director sportiv la Real Madrid, susţine că Luka Modric nu va câştiga trofeul. “Modric nu va câștiga Balonul de Aur, la fel cum n-a făcut-o nici Andres Iniesta înaintea lui. Dar asta nu e responsabilitatea lui, e responsabilitatea noastră, a tuturor celor care am transformat fotbalul într-o lume în care aparența e mai importantă decât esența”, a scris fostul internaţional într-un editorial pentru The Guardian.

Luka Modric, lăudat de Valdano, dar fără şanse la Balonul de Aur

Jorge Valdano a avut cuvinte de laudă la adresa lui Luka Modric, chiar dacă nu-i dă şanse să câştige Balonul de Aur. “Modric pare că s-a născut cu o inteligență pe care o exprimă foarte ușor când e la balon. El evoluează cu pasiune, se bucură de fotbal. Dă totul pe teren și nu se comportă ca și cum ar suferi sau ar face un sacrificiu. El se distrează! Nu putem vorbi de un talent ca al lui Maradona, de exemplu. Nu face lucruri imposibile. Când dă o pasă, te gândești: «Și eu aș fi făcut la fel». Dar, de fapt, ce face Modric doar el poate face. E peste tot, caută fiecare minge, aleargă foarte mult, e concentrat pe fotbal, evoluează cu demnitate”, a mai comentat Jorge Valdano.

ADVERTISEMENT
Luka Modric este unul dintre favoriţii la Balonul de Aur
Luka Modric este unul dintre favoriţii la Balonul de Aur
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri