Life

Motivul pentru care Nicole Cherry nu a participat la înmormântarea celebrei Cornelia Catanga: ”Îmi pare rău”

Cornelia Catanga a încetetat din viață în 2021, după ce a pierdut lupta cu nemilosul COVID-19. Nicole Cherry are însă o serie de regrete.
27.01.2023 | 22:47
Motivul pentru care Nicole Cherry nu a participat la inmormantarea celebrei Cornelia Catanga Imi pare rau
Motivul pentru care Nicole Cherry nu a participat la înmormântarea celebrei Cornelia Catanga. Sursă foto: Facebook / colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Poate nu mulți știu, dar familia lui Nicole Cherry era extrem de apropiată de regretata artistă, Cornelia Catanga.

De ce a lipsit Nicole Cherry de la înmormântarea celebrei Cornelia Catanga

Drept urmare, atunci când a auzit că aceasta s-a stins din viață, Nicole Cherry a fost devastată. Corina Catanga avea doar 63 de ani atunci când a pierdut lupta cu infecția cauzată de virusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat chiar la începutului anului 2021, iar pentru că era pandemie, înmormântarea artistei a fost una plină de restricții, conform regulilor impuse atunci de autorități.

Părinții lui Nicole Cherry au fost prezenți la înmormântare, însă artista a stat acasă. De abia acum însă, ea a vorbit despre acest subiect, dar și despre ce s-a întâmplat în acele momente.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a fost invitată la un podcast, unde, printre altele, a adus în discuție și înmormântarea Corneliei Catanga. Artista a dezvăluit că îi pare rău pentru toate cele petrecute, însă la acel moment abia aflase că este însărcinată și îi era destul de rău.

Mai mult de atât, mama sa i-a recomandat să rămână acasă mai bine, având în vedere că înmormântarea a fost organizată mult mai repede decât ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Nicole Cherry în ziua înmormântării Corneliei Catanga

”Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Eu atunci chiar nu am ajuns la înmormântare, pentru că abia aflasem că sunt însărcinată. Mie mi-a fost atât de rău… Oricum, trebuia să fie înmormântată în ziua următoare, mama mea a fost acolo și mi-a zis:

Mami, nu mai are sens să vii acum, să te grăbești, pentru că ei deja vor să o înmormânteze astăzi. Știu că îți doreai și că nu voiai să faci discuții și să se creadă altceva, că nici asta nu am spus”, a povestit artista,  în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a mai adăugat și că era extrem de stresată la acel moment, pentru că voia să afle dacă sarcina funcționează bine înainte să facă acest anunț, însă a ajuns să fie văzută drept ”oaie neagră”, pentru că a lipsit de la înmormântare.

Artista a mai menționat și că a preferat să nu comenteze subiectul la acel moment, pentru ca acesta să rămână în urmă și să nu dea curs altor discuții, care nu își aveau oricum rostul.

ADVERTISEMENT