Life

Motivul pentru care Nikita nu a mai urcat pe scena de la Neversea alături de Maluma, deși a promis asta: ”Am rămas cu Michele”

De ce Nikita nu a mai cântat la festivalul Neversea împreună cu Maluma, așa cum spunea acum ceva vreme. Ce a dezvăluit vedeta.
08.07.2024 | 15:20
Motivul pentru care Nikita nu a mai urcat pe scena de la Neversea alaturi de Maluma desi a promis asta Am ramas cu Michele
De ce Nikita nu a mai cântat la festivalul Neversea împreună cu Maluma, așa cum spunea acum ceva vreme. Ce a dezvăluit vedeta. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Nikita nu a mai urcat pe scena de la Neversea alături de Maluma, deși a promis asta. Femeia, pe numele din buletin Mihaela Ispas, a rămas cu actorul italian, Michele Morrone, în vârstă de 33 de ani.

De ce Nikita nu a mai cântat la festivalul Neversea împreună cu Maluma, așa cum spunea acum ceva vreme. Ce a dezvăluit vedeta

De ce Nikita nu a mai cântat la festivalul Neversea împreună cu Maluma, așa cum spunea acum ceva vreme. Ce a dezvăluit vedeta despre absența de la evenimentul care s-a desfășurat recent pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că decizia de a nu mai ajunge în România are legătură cu artistul italian Michele Morrone, cu care este foarte apropiată. Se pare că actorul nu a vrut să o lase să plece pe meleagurile natale.

„Sunt de vreo șaze zile în Spania, am fost prezentă la evenimentul lui Maluma și al lui Michele Morrone, pe data de 3 iulie, noaptea. Am rămas cu Michele deoarece era foarte supărat, n-a mai vrut să mă lase să plec.

ADVERTISEMENT

Eu am renunțat să mai vin în România și să fiu pe scenă cu Maluma pentru că știu că publicul din România nu mă dorește, oamenii din România râd de mine, mă judecă”, a spus Nikita pentru spynews.ro.

„Am preferat să stau cu Michele și să-i ridic moralul”, a completat vedeta care și-a încălcat promisiunea de a cânta alături de celebrul Maluma la Neversea, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Nikita, prietenă bună cu cântărețul Maluma

Nikita este prietenă bună cu cântărețul Maluma care a concertat în urmă cu puțină vreme în România.  Artistul a fost cucerit de publicul român care a fost prezent la festivalul Neversea, de la malul Mării Negre.

Potrivit spuselor vedetei, starul internațional s-a bucurat de călătoria la Constanța, unde s-a simțit extraordinar. Mai mult decât atât, nu s-a supărat că blondina nu a mai urcat pe aceeași scenă, că nu a mai venit, deși promisese.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am spus de publicul din România, el e un star internațional, e iubit, dar dacă aș apărea eu cu el iar ar începe lumea să râdă că ce caută Nikita cu Maluma, că așa râd ei, românul știe numai să judece, nu să aprecieze ce e frumos.

Românul când te vede undeva sus începe să râdă de tine, asta pentru că el nu poate să ajungă acolo. El m-a înțeles perfect, am stat o noapte întreagă cu el, nu mai vreau să dau prea multe detalii”, a completat Nikita.

ADVERTISEMENT