Fotbal international

Motivul pentru care nu toți jucătorii de la RB Leipzig au avut același echipament la meciul cu Tottenham

20.02.2020 | 18:10
Motivul pentru care nu toti jucatorii de la RB Leipzig au avut acelasi echipament la meciul cu Tottenham
ADVERTISEMENT

RB Leipzig a reușit să câștige partida din deplasare cu Tottenham, 1-0, însă nu toți fotbaliștii au avut același echipament de joc, unele tricouri având logo-ul sponsorului cu galben, altele cu alb.

Motivul pentru care nu toți jucătorii de la RB Leipzig au avut același echipament

Julian Nagelsmann, antrenorul lui RB Leipzig, a explicat motivul pentru care nu toți elevii săi au avut același echipament la meciul din Champions League cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

„În drumul spre hotel am observat că echipamentul era diferit, acesta venind în cutii diferite. Restul cutiilor nu le-am găsit în autobuz, motiv pentru care le-am încurcat și pentru care am jucat cu echipamentul amestecat”.

„Cu certitudine, la meciul retur nu vom mai avea astfel de probleme și vom juca cu cel bun”, a încheiat Julian Nagelsmann.

ADVERTISEMENT

RB Leipzig, foarte aproape de o calificare istorică

Nemții de la RB Leipzig au reușit o victorie importantă împotriva lui Tottenham, chiar pe terenul englezilor, unicul gol al partidei fiind înscris de Timo Werner din penalty în minutul 58.

În urma victoriei, Leipzig este marea favorită de a ajunge în sferturile de finală ale competiției, ceea ce ar reprezenta cea mai mare realizare din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Julian Nagelsmann a vorbit despre victoria elevilor săi și a fost puțin supărat pentru că aceștia nu au reușit să marcheze al doilea gol: „Am controlat partida de la început până la sfârșit.

Puteam să deschidem scorul încă din primele cinci minute. Am rezistat forței adversarilor și am marcat, dar îmi pare rău, pentru că spre final puteam să marcăm și al doilea gol, ceea ce ne-ar fi ușurat misiunea”.

ADVERTISEMENT

„Este o victorie foarte importantă pentru noi, iar la retur ne așteptăm ca fanii să se strângă în număr mare și să sărbătorim calificarea”, a încheiat antrenorul nemților.

  • 32 de ani a împlinit Julian Nagelsmann pe 23 iulie
ADVERTISEMENT
Tags: