Life

Motivul pentru care numele copiilor Ancăi Serea se termină în litera H. Secretul a fost dezvăluit

01.06.2020 | 09:20
Motivul pentru care numele copiilor Ancai Serea se termina in litera H Secretul a fost dezvaluit
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de televiziune Anca Serea are o familie foarte frumoasă fiind mama a șase copii, majoritatea dintre aceștia având nume care se termină în litera „H”. Soția cântărețului Adi Sînă  a mărturisit care este motivul pentru care a luat această decizie.

Copiii Ancăi Serea au nume biblice. De ce majoritatea se termină în litera „H”

Anca Serea este mândră de familia sa, fosta vedetă de televiziune având 6 copii frumoși cu care se laudă ori de câte ori are ocazia. Cunoscuta vedetă a mărturisit înainte de ultima naștere care este motivul pentru care a ales nume biblice pentru copiii săi, spunând la vremea respectivă că fetele au câte două prenume.

ADVERTISEMENT

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera H la sfârșit, ca și Sarah și Noah. 

Când David și Sarah erau mici erau pasionați de Star Wars. Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie”, a declarat vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Anca Serea cu creșterea celor 6 copii

Anca Serea și muzicianul Adi Sînă au șase copii împreună, doi dintre aceștia fiind copiii pe care fosta prezentatoare TV îi are cu fostul soț, Filip Poplingher. David si Sarah sunt copiii pe care vedeta îi are din prima căsnicie, în timpul relației cu artistul venind pe lume Noah, Ava, Moise și Leah.

Vedeta a dezvăluit cum se descurcă cu cei 6 copii, Anca Serea mărturisind cum a decurs perioada de izolare, declarând că atât ea, cât și partenerul ei de viață s-au implicat în activități și în rutina zilnică a fiecărui copil.

ADVERTISEMENT

„Nu-i niciun secret că, în orice familie cu copii, mama este ultima care merge la somn și tot ea este prima care se trezește dimineața pentru a se asigura de startul întregii case.

Pentru mine, tot timpul a fost important să mă asigur că acasă ne este cel mai bine, mai ales că, în momentele acestea de autoizolare ne-ar fi fost foarte greu dacă am fi depins mai mult de exteriorul casei, decât de interior.

ADVERTISEMENT

Atât eu, cât și Adi, suntem extrem de implicați și facem tot posibilul să fim cât mai mult timp prezenți în rutinele fiecăruia dintre copii.

Așa că, atunci când nu este plecat în concerte sau turnee, dimineața este momentul nostru preferat, timpul pe care îl petrecem împreună făcând planuri sau proiecții pentru viitorul întregii familii”, a scris vedeta pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT