Life

Motivul pentru care Oana Zamfir nu a mai apărut la Antena 3. Ce se întâmplă cu prezentatoarea

Oana Zamfir a lipsit în ultima perioadă de pe micile ecrane. Jurnalista a revenit în această seară la Sinteza Zilei și a avut un mesaj emoționant pentru fanii săi.
22.12.2021 | 00:11
Motivul pentru care Oana Zamfir nu a mai aparut la Antena 3 Ce se intampla cu prezentatoarea
Motivul pentru care Oana Zamfir nu a mai apărut la Antena 3
ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurnalistă de la Antena 3, Oana Zamfir, și-a îngrijorat fanii în ultima perioadă. Toți s-au întrebat de ce nu a mai apărut pe micile ecrane.

Marți, într-o intervenție în direct la Sinteza Zilei, jurnalista a explicat că a avut unele probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut și un mesaj emoționant pentru admiratorii săi.

Motivul pentru care Oana Zamfir nu a mai apărut la Antena 3. Ce se întâmplă cu prezentatoarea

Oana Zamfir a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care și-a anunțat fanii că va apărea din nou pe micile ecrane.

“Ora 21. Sinteza zilei. Vă răspund tuturor, am răspuns până acum tuturor celor care mi-au scris în privat. Vă mulțumesc pentru toată dragostea transmisă în aceasta perioada! Și mie îmi e dor de dumneavoastră, de voi toți!”, a scris jurnalista pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Așa cum a promis, Oana Zamfir a intervenit în emisiunea lui Mihai Gâdea și a explicat prin ce a trecut în ultima perioadă.

“Am avut unele probleme de sănătate. Nu m-am simțit foarte bine. Am făcut mai multe analize și acestea au ieșit bine, așa că am trecut un hop. Aștept să văd și rezultatele altor investigații”, a declarat Oana Zamfir, în direct la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și au postat zeci de mesaje.

“Mă bucur tare mult de revenirea dumneavoastră! Vă așteptăm cu bucurie, cu siguranță veți reuși să schimbați atmosfera din platou! Tare mult au deranjat și rănit ultimele ediții! Sănătate, bucurii sfinte, fiți binecuvântată”

“Lipsea ceva, cineva… Mama mea are 90 de ani și întreba, întruna, ” unde este Oana, când vine”? Sunteți de-a casei, o prezență constantă! Bun venit, sau revenit, cu sănătate și putere de muncă!”

ADVERTISEMENT

“Oana !!! Nu- mi vine sa cred , mă bucur nespus ca ești bine. Doamne ce bucurie”, au scris internauții.

Momentele grele prin care a trecut jurnalista în urmă cu mai mulți ani

Jurnalista de la Antena 3 a trecut prin clipe dificile în urmă cu mai mulți ani. A descoperit că suferă de trombofilie, o boală genetică a sângelui.

Oana Zamfir a aflat de această boală în perioada în care a fost însărcinată.

“Eu nu știam dacă acest copil va supraviețui, dacă acest copil va fi normal. Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, (…) știind că poate fi un copil cu probleme. Acum eu nu știu ce i-am transmis din pachetul meu genetic și cu ce se va confrunta”, spunea jurnalista în urmă cu mai mulți ani la Antena 3. 

ADVERTISEMENT