Life

Motivul pentru care Paula Seling a renunțat la carne. Ce face cântăreața la 43 de ani

De ce a devenit Paula Seling vegană în urmă cu 11 ani. Cum se menține în formă îndrăgita artistă la vârsta de 43 de ani.
22.09.2022 | 12:53
Motivul pentru care Paula Seling a renuntat la carne Ce face cantareata la 43 de ani
De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă artista la 43 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care cântăreața a renunțat la carne. Ce face vedeta la 43 de ani pentru a avea o siluetă impecabilă din toate punctele de vedere. Frumoasa brunetă este o fire sportivă, care face foarte multă mișcare.

De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă artista la 43 de ani

Paual Seling vede partea plină a paharului și beneficiile de pe urma faptului că nu mai mănâncă carne de 11 ani. În plus, de 5 ani cântăreața nu mai consumă deloc produse de origine animală, așadar a renunțat la multe alimente.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a menționat că uneori poftește la pește sau fructe de mare, dar se abține. Vedeta consideră că nu este o persoană care să cedeze foarte ușor tentațiilor din jur, indiferent despre ce este vorba.

„Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea. Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc.

ADVERTISEMENT

Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin”, a dezvăluit Paula Seling într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Cum a început Paula Seling să fie vegană

Paula Seling a început să devină vegană ținând toate posturile mari de pe an. Vedeta în vârstă de 43 de ani a simțit că așa este bine pentru ea și pentru organismul său, beneficiile fiind vizibile încă din primele momente.

ADVERTISEMENT

A ales să facă acest lucru și datorită filmelor despre industria cărnurilor. În plus, artista a observat cum sunt tratate animalele în ferme și nu a vrut să facă parte din rândul celor care acceptă astfel de atrocități.

Mai mult decât atât, bruneta este o mare iubitoare de patrupede. Paula Seling are un animal de companie pe care-l iubește enorm și pe care-l tratează ca făcând parte din familie.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt în măsură să dau sfaturi. Este o alegere a fiecăruia. Eu am început ținând posturile. M-am simțit foarte bine și am văzut că e un beneficiu pentru organism”, a mai spus vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: