News

Motivul pentru care Pro TV este înaintea Antena 1 și Kanal D la orice televizor din țară. Ține de frecvență

02.06.2020 | 11:21
Motivul pentru care Pro TV este inaintea Antena 1 si Kanal D la orice televizor din tara Tine de frecventa
Motivul pentru care Pro TV este înaintea Antena 1 și Kanal D la orice televizor din țară. Ține de frecvență. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au observat un detaliu foarte important atunci când salvează posturile TV în clipa în care își achiziționează un nou televizor. Indiferent de operatorul de cablu Pro TV este plasat după TVR, dar înaintea posturile rivale Antena 1 și Kanal D, totul ținând de un aspect foarte important.

De ce Pro TV este trecut în grila de programe înaintea Antenei 1 și Kanal D

În ultimii ani lupta pentru audiență se dă între trei posturi foarte importante de televiziune, și anume Pro TV, Antena 1 și Kanal D. Canalul deținut de holdingul controlat de miliardarul ceh Petr Kellner se află pe primul loc în audiență, dar asta nu este tot fiind plasat în grila de programe tot înaintea celorlalte două.

ADVERTISEMENT

Poate ați observat atunci când schimbați operatorul de cablu sau când achiziționați un nou televizor că Pro TV este poziționat pe locul 2, după TVR, în timp ce Antena 1 și Kanal D se află pe următoarele poziții 3, respectiv 4. Poate v-ați întrebat dacă se ține cont de audiență, însă este vorba de altceva.

Mai exact, posturile de televiziune sunt salvate de toți operatorii din România în ordinea în care au apărut pe piață, fiindu-le atribuită o anumită frecvență de-a lungul timpului. Așadar, acesta este motivul pentru care Pro TV deține supremația în acest sens.

ADVERTISEMENT

Pro TV, lider de audiență în primele lunii ale anului 2020

Un sondaj efectuat luând în calcul primul trimestru al anului în curs a scos la iveală faptul că Pro TV s-a clasat pe locul 1 în privința audienței. De asemenea, postul de televiziune s-a clasat pe primul loc și la nivel de grup, din acest trust mai făcând parte PRO TV, PRO CINEMA, PRO 2, PRO GOLD, PRO X și PRO TV Internațional.

Canalul PRO TV a continuat și anul acesta să fie liderul televiziunilor din România, clasându-se pe primul loc atât în privința știrilor, cât și în privința emisiunilor și programelor de divertisment. Așa se face că românii au ales acest post chiar și în contextul pandemiei.

ADVERTISEMENT

„A fost un început de an în forță pentru grupul nostru și, chiar dacă nimeni nu anticipa cum o să evolueze situația la nivel global, sunt mândru de modul în care echipa PRO TV a reacționat, s-a adaptat și a performat!

În luna martie, totul a început să se schimbe: de la modul în care lucrăm și trăim și până la ceea ce urmărim la televizor. În această perioadă, am pus un accent și mai mare pe știri și pe protejarea tuturor celor din echipa PRO TV, iar rezultatele vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc tuturor colegilor mei și le mulțumesc partenerilor noștri de business, care s-au adaptat și ei rapid noului mediu și sunt sigur că o să #NeFacemBine!”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, informează stirileprotv.ro.

 

ADVERTISEMENT