Sporturi

Motivul pentru care Rafael Nadal nu a devenit încă tată: “Sunt în continuare aici”

13.07.2018 | 17:45
Motivul pentru care Rafael Nadal nu a devenit încă tată: "Sunt în continuare aici"
ADVERTISEMENT

Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray sunt toți căsătoriți și au devenit părinți. Rafael Nadal este însă excepţia de la regulă. Liderul clasamentului ATP se concentrează în prezent doar pe tenis, dar are deja planuri pentru momentul în care va decide să se retragă.

Deși în urmă cu câțiva ani recunoștea că și-ar dori trei copii, Nadal n-a devenit încă tată până la 32 de ani. Într-un interviu acordat presei din Spania, liderul ATP a explicat că în prezent se concentrează pe tenis. Nadal nu este căsătorit, dar trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Maria Francisca Perello. Cei doi sunt împreună din 2005.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Rafael Nadal nu a devenit încă tată

“Sunt dedicat tenisului. Mă bucur de viața pe care o duc atât din punct de vedere sportiv cât și pe plan personal, dar nu iau decizii de unul singur și trebuie să mă adaptez situației. Înainte mă gândeam că la vârsta asta voi fi deja un fost jucător de tenis și voi avea o familie. Credeam că la 30 de ani o să mă retrag, dar sunt în continuare aici. Acum singurul lucru pe care îl știu este că voi avea o familie. Cu siguranță nu voi fi singur!” a declarat Nadal într-un interviu acordat pentru Marca.