Life

Motivul pentru care Ramona Olaru nu va mai apărea la Neatza o perioadă. Pentru ce show filmează vedeta

Motivul pentru care Ramona Olaru nu mai apare la Neatza o perioadă. Asistenta TV este ocupată cu filmările pentru un alt show.
23.05.2024 | 11:27
Motivul pentru care Ramona Olaru nu va mai aparea la Neatza o perioada Pentru ce show filmeaza vedeta
Ramona Olaru nu va mai fi văzută la Neatza o perioadă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Ramona Olaru nu va mai fi văzută la Neatza o perioadă. Vedeta filmează pentru un alt show TV și a fost înlocuită la matinalul de la Antena 1.

Motivul pentru care Ramona Olaru nu mai apare la Neatza o perioadă. Cu ce se ocupă vedeta

Îndrăgita asistentă de televiziune apare zilnic la Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1. Vedeta stârnește, de multe ori, râsete în rândul colegilor de platou, dar și a telespectatorilor care o urmăresc dimineața.

ADVERTISEMENT

Recent, Ramona Olaru a fost înlocuită în emisiunea matinală de la Antena 1, însă a fost mutată la alt show, la același post TV. Astfel, locul ei la Super Neatza va fi luat de o altă vedetă.

Această schimbare este, însă, una temporară, deoarece Ramona Olaru este ocupată în prezent cu filmările de la Splash! Vedete la apă. Emisiunea a debutat în 2013 și a continuat și în 2014 și 2015.

ADVERTISEMENT

Ulterior, proiectul a fost sistat, dar reluat șase ani mai târziu, în 2021. A fost filmat și în 2022, iar anul acesta va reveni cu un nou sezon. Ramona Olaru va fi, din nou, cea care îi va susține pe concurenți înainte de a sări în bazin.

Proiectul nu va mai fi filmat, însă, la Bacău, la fel ca în anii trecuți. Antrenamentele, dar și competiția vor avea loc în București, o schimbare apreciată atât de Ramona Olaru, cât și de concurenți, care nu mai sunt nevoiți să se deplaseze în alt oraș.

ADVERTISEMENT

Deși Splash! Vedete la apă se va filma în București, Ramona Olaru nu va mai fi văzută la Neatza o perioadă. Emisiunea în care vedetele vor sări în bazin se va filma seara, motiv pentru care vedeta nu poate merge la matinal dimineața devreme.

Producătorii de la Neatza au câteva variante în perioada în care Ramona Olaru va avea filmări pentru Splash. Diana Munteanu a preluat rolul, dar și Oana Matache este în probe, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce filmările de la Splash! Vedete la apă vor fi gata, Ramona Olaru va putea să-și reia locul în cadrul matinalului difuzat la Antena 1.

Prin ce a trecut Ramona Olaru în vacanța în Egipt

Luna trecută, Ramona Olaru a fost într-o vacanță în Egipt, acolo unde a avut parte de momente de panică. Mai exact, după ce și-a luat viza de la aeroport și a ajuns la hotel, vedetei i s-a cerut pașaportul.

Aceasta a realizat, apoi, că și-a pierdut documentul atunci când se afla la ieșirea din aeroport. Prezentatoarea a încercat să ia legătura cu Ambasada României din Cairo în toiul nopții pentru a rezolva lucrurile.

Cu toate acestea, pentru a putea ajunge înapoi în România, Ramona Olaru mai avea de mers și la alte instituții. După ce a luat un Uber, a avut loc un accident rutier, iar vedeta a intrat și mai mult în panică.

Adresa unde a ajuns nu era corectă, iar șoferul nu știa limba engleză. Vedeta nu avea nici internet pe telefon, însă șoferul a făcut tot ce a putut ca să o ajute. În final, totul s-a rezolvat, iar Ramona Olaru a obținut documentele necesare pentru a se întoarce din Egipt.

ADVERTISEMENT
Tags: