Fotbal international

Motivul pentru care Ryan Giggs a atacat-o pe iubita sa: ”Relația nu mai era prea bună”

04.11.2020 | 12:04
Motivul pentru care Ryan Giggs a atacato pe iubita sa Relatia nu mai era prea buna
ADVERTISEMENT

Iubita lui Ryan Giggs era gata să-l părăsească pe fostul fotbalist pentru că ar fi fost înșelată de acesta. La auzul veștii, selecționerul a reacționat nervos. O sursă apropiată celor doi spune că relația lor nu mergea prea bine. 

Ryan Giggs, fostul mare jucător al celor de la Manchester United, actual selecționer al Țării Galilor, a fost reținut apoi a ieșit pe cauțiune, după ce a fost acuzat de violență domestică.

ADVERTISEMENT

Cei de la The Sun au scris că polițiștii au venit la casa fostului fotbalist, duminică noaptea, după ce au fost făcute mai multe apeluri în care se spunea că liniștea publică a fost deranjată.

Kate voia să-l părăsească pe Giggs

Jurnaliștii de la Daily Mail au aflat informații despre scandalul dintre fostul fotbalist și iubita sa, Kate Greville. Actualul selecționer se pare că a atacat-o pe partenera sa atunci când aceasta i-a spus că vrea ca relația celor doi să se termine din cauza infidelității lui Giggs.

ADVERTISEMENT

Iubita fostului fotbalist și-ar fi făcut bagajele și era gata să plece din vila de 1,7 milioane de lire sterline, din cauza aceasta Ryan Giggs a devenit nervos, se arată în sursa citată.

“Kate se săturase de relație și voia să plece. Nu era sigură, dar îl bănuia pe Ryan că se vede cu o altă femeie. S-au certat după ce au ieșit în acea noaptea, iar relația nu mai era prea bună de ceva vreme”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

ADVERTISEMENT

Giggs va fi înlocuit la națională pentru câteva meciuri

Potrivit unui comunicat al poliției din Manchester, după un incident care a avut loc duminică noaptea, o femeie de aproximativ 30 de ani s-a ales cu răni ușoare care nu aveau nevoie de spitalizare sau tratament, iar un bărbat de 46 de ani a fost arestat pentru acuzația de agresiune și violență domestică. El a devenit liber după ce a achitat o cauțiune.

După cele întâmplate, Federația din Țara Galilor a hotărât să pună în locul lui Giggs pe altcineva la viitoarele trei partide ale selecționatei, care vor avea loc în această lună. Munca lui Ryan Giggs va fi preluată de asistentul Robert Page, care va pregăti selecționata galeză la partida amicală cu SUA (12 noiembrie) și la jocurile din Liga Națiunilor cu Irlanda (15 noiembrie) și Finlanda (18 noiembrie).

ADVERTISEMENT

În comunicatul dat de oficialii galezi este scris că hotărârea a fost luată împreună cu fostul fotbalist al lui Manchester United. Giggs se află la cârma naționalei din luna ianuarie a lui 2018, iar în 2019 a calificat selecționata la turneul final din 2021. Galezii se află pe prima poziție în grupa a patra din Liga B a Ligii Națiunilor care le mai are în componență pe Finlanda, Irlanda și Bulgaria.

Fostul fotbalist s-a retras în iulie 2014. La seniori a jucat numai pentru Manchester United. Cu echipa engleză a câștigat de 13 ori campionatul în Premier League, dar și două Ligii ale Campionilor. Acestea sunt doar o parte dintre trofeele fostului jucător cu ”diavolii”. Giggs spune că s-ar putea să treacă mult timp până ce United va lua un nou titlu.

ADVERTISEMENT