News

Motivul pentru care s-a sinucis studenta la Medicină din Iași. Ce avea în jurul gâtului

12.01.2021 | 17:54
Motivul pentru care sa sinucis studenta la Medicina din Iasi Ce avea in jurul gatului
Motivul pentru care s-a sinucis studenta la Medicină din Iași. Ce avea în jurul gâtului. Foto: Buna Ziua Iași
ADVERTISEMENT

Apar informații noi privind moartea Mariei Andreea, studenta la Medicină din Iași care s-ar fi sinucis în urmă cu câteva zile. Anchetatorii au descoperit că fata avea în jurul gâtului un al doilea lanţ format din coliere mai scurte, îmbinate între ele. Se pare că este vorba de un total de 10 coliere cu care tânăra şi-ar fi luat viaţa.

Fata de doar 22 de ani a fost găsită vineri după-amiaza în pădurea de lângă pârtia de schi aflată la marginea municipiului Iaşi

ADVERTISEMENT

Mortea suspectă a Mariei, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi şi voluntar SMURD Iaşi, a atras multe semne de întrebare, iar motivul sinuciderii pare să fie unul neașteptat.

De ce s-a sinucis studenta la Medicină din Iași

Rezultatele slabe de la un examen de la facultate ar fi determinat-o pe Andreea Maria să se sinucidă, afirmă surse din cadrul anchetei.

ADVERTISEMENT

„Sunt informaţii cum că tânăra care se afla în sesiune ar fi fost supărată deoarece avusese probleme la un examen. Acesta pare a fi motivul. Tânăra mergea deseori la pârtia de schi pentru a se relaxa, mai fuma câte o ţigară.

În ziua sinuciderii, i-a trimis un mesaj unei colege că merge la pârtie să se relaxeze, ca de obicei. Ulterior, a doua zi, tatăl fetei a mers la poliţie, unde sesizase dispariţia, însă între timp a fost găsită de către o colegă, în pădure”, a declarat, pentru presa locală, o sursă din cadrul anchetei, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Maria Andreea Albu era studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași și era descrisă de apropiați ca o tânără veselă şi optimistă. Ea a dispărut de acasă încă de joi seara şi a fost găsită strangulată vineri, în apropierea pârtiei de schi din Iaşi, de către o colegă.

Poliţişti au vizionat traseului tinerei, care a fost văzută pe camerele de supraveghere din oraş îndreptându-se singură spre pârtie. Acest lucru întărește și mai mult convingerea că ar fi vorba de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost găsit în buzunarul gecii bonul fiscal de la magazinul de bricolaje de unde studenta ar fi cumpărat colierele de plastic. Ancheta este în continure în desfășurare.

ADVERTISEMENT
Tags: