Carousel hot news

Motivul pentru care Săpunaru şi Niculae nu şi-au primit salariile!

Rapid a obţinut opt puncte în primele patru etape ale returului, iar fanii din Giuleşti au început să spere la o salvare miraculoasă de la retrogradare. În pauza competiţională, în Grant au...
18.03.2015 | 19:13
Motivul pentru care Săpunaru şi Niculae nu şi-au primit salariile!

Rapid a obţinut opt puncte în primele patru etape ale returului, iar fanii din Giuleşti au început să spere la o salvare miraculoasă de la retrogradare. În pauza competiţională, în Grant au sosit mai mulţi fotbalişti din străinătate, iar conducerea a încercat să le creeze toate condiţiile pentru a putea face performanţă. Astfel, Gecov şi compania au prioritate în faţa românilor la plata salariilor, tocmai pentru a se concentra exclusiv asupra partidelor din campionat. Aşa s-a întîmplat şi în această lună, cînd străinii au încasat banii înaintea meciului cu Astra.

Salariul poate fi plătit pînă pe 20 martie

Săpunaru şi Niculae, doi dintre puţinii fotbalişti români din lot, nu şi-au încasat salariile pe luna februarie. Nu însă din rea voinţă, ci pentru că Rapid se obligă, conform contractelor semnate, să le achite drepturile financiare pînă pe data de 20 a fiecărei luni (VEZI FOTO ÎN GALERIE CU CONTRACTUL). “Salariul se plăteşte pe data de 20 a lunii următoare”, se arată în înţelegerile cu Rapid semnate de Săpunaru şi Niculae. În aceste condiţii, ceilalţi jucători români din lot au fost informaţi că vor încasa drepturile financiare odată cu Săpunaru şi Niculae, pînă pe data de 20 a fiecărei luni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri