Life

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Faimosul

Pentru Sebastian Dobrincu, Survivor România 2023 a luat sfârșit. Din păcate, Faimosul nu a mai putut continua provocarea din Republica Dominicană.
18.01.2023 | 22:45
Motivul pentru care Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor Romania Ce sa intamplat de fapt cu Faimosul
Sebastian Dobrincu, eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce lupta de pe traseu pentru kit-ul de pescuit a luat sfârșit la Survivor România, Sebastian Dobrincu a reapărut în peisaj.

Sebastian Dobrincu pleacă de la Survivor România

Ediția Survivor România de miercuri, 18 ianuarie, a fost una cât se poate de emoționantă. Războinicii au ieșit câștigători, iar mai apoi, o altă veste proastă a venit pentru Faimoși.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel l-a invitat pe Sebastian Dobrincu alături de colegii săi pentru a face un anunț important. Faimosul a dezvăluit că starea sa de sănătate este cu mult mai gravă decât ar fi părut.

Amintim că Sebastian Dobrincu a suferit o accidentare dureroasă în urmă cu două ediții. Acesta a căzut în timpul traseului și se pare că urmările au fost cu mult mai grave decât s-ar fi așteptat chiar și el și inclusiv medicii.

ADVERTISEMENT

Faimosul a recunoscut că îi va fi dor de colegii săi și că și-ar fi dorit să dea tot ce are mai bun în competiție, însă din păcate, spune el, universul cel mai probabil i-a pregătit altceva.

Sebastian Dobrincu va suferi o intervenție chirugicală la picior, la recomandarea medicilor, drept urmare, trebuie să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

”Până acum Survivor a fost o experiență care mi-a priit. Intram pe traseu cu drag. În schimb cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv.

Se pare că se termină aici. Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit aici. (…) Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție chirugicală de urgență.

ADVERTISEMENT

Doare mai puțin intervenția medicală decât faptul că nu mai pot lupta”, a spus Sebastian Dobrincu.

Vica Blochina și DOC, în lacrimi după plecarea lui Sebastian Dobrincu

La rândul lui, Daniel Pavel a confirmat faptul că pentru Sebastian Dobrincu, Survivor România se va încheia. ”Din punct de vedere medical, pentru tine, Survivor România se oprește aici și acum”, a completat Daniel Pavel.

Colegii săi au fost devastați după cele întâmplate. DOC spre exemplu, cu lacrimi în ochi a spus că speră să îl revadă pe Sebastian după ce se întoarce acasă.

De asemena, el a mai adăugat că îi pare rău că Faimosul a fost nevoit să plece acasă așa devreme.

La rândul ei, Vica Blochina a început să plângă după ce a aflat că Faimosul va pleca acasă.  ”Am pierdut cel mai mișto om, coechipier și paradoxal un copil de la care aveam ce învăța”, a adăugat Vica Blochina.

ADVERTISEMENT