Life

Motivul pentru care Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat. Dezvăluiri neștiute până acum: ”Mulți n-au crezut în căsătoria noastră”

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au format un cuplu aproape 22 de ani, însă în cele din urmă, relația lor a ajuns la final.
04.02.2023 | 22:45
Motivul pentru care Simona Florescu si Ion Dichiseanu au divortat Dezvaluiri nestiute pana acum Multi nau crezut in casatoria noastra
Motivul pentru care Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat. Sursă foto: Facebook, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost împreună 22 de ani

Cei doi s-au cunoscut în 1986 și a fost dragoste la prima vedere. Simona Florescu a venit atunci la un spectacol organizat de Teatrul ”Constantin Tănase”, unde nu avea să știe că își va cunoaște marea dragoste.

Ea și faimosul actor au ajuns să formeze un cuplu, iar la doar un an distanță, cei doi au devenit și părinții unei frumoase fetițe, Ioan Georgiana.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste a continuat alte două decenii, însă în final s-a terminat în anul 2008, când cei doi au divorțat. Chiar și așa însă, mulți se întreabă și acum ce s-a întâmplat între cei doi și cum au ajuns să se despartă după o relație atât de longevivă.

Simona Florescu își amintește clar ce s-a întâmplat la începutul relației lor, dar și după. Aceasta a dezvăluit că nu puțini au fost cei care au pariat pe despărțirea celor doi, încă de când s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Simona Florescu, dezvăluiri despre mariajul cu Ion Dichiseanu

Mulți oameni nu au crezut în povestea lor de dragoste, însă în final s-a dovedit contrariul.

”Foarte multă lume din afară. Sunt foarte mulți care n-au crezut în căsătoria noastră și uite că am stat, am rezistat împreună 22 de ani. Eu nu cred că niște oameni care nu se iubesc ar putea să reziste 22 de ani.

Cu bune și cu mai puțin bune”, a povestit aceasta, în cadrul podcastului „ALTCEVA cu Adrian Artene”, adăugând că la fel ca și în fiecare relație, există și mici conflicte, care se rezolvă ulterior.

ADVERTISEMENT

De ce au divorțat totuși Simona Florescu și Ion Dichiseanu după ani întregi împreună? Cântăreața nu a vrut să dea un răspuns clar în acest sens și a spus că preferă ca totul să rămână doar pentru ea.

De ce au divorțat Simona Florescu și Ion Dichiseanu

De asemenea, aceasta nu a vrut să fie nici judecată de nimeni, așa că a ales să țină motivele departe de ochii curioșilor. Chiar și așa, după separare, artista spune că cei doi au rămas în relații foarte bune, ba chiar s-au mai și întâlnit.

ADVERTISEMENT

”Deși sunt foarte multe voci și acum care: „Dacă l-ai iubit așa de mult de ce ai divorțat?”. Până la urmă este strict problema noastră. Nu vă interesează pe voi de ce am divorțat și ce s-a întâmplat acolo”, a mai adăugat ea.

Simona Florescu a mai povestit că la un moment dat, după ce s-a mutat și după divorț, Ion Dichiseanu a sunat-o și voia să o invite la o cafea, însă ea l-a invitat acasă.

Ulterior, actorul a venit la ea, cei doi au băut o cafea împreună, iar la un moment dat au început să se întrebe de ce au ajuns să divorțeze.

Atunci, actorul ar fi izbucnit în lacrimi și nici măcar el nu știa motivul separării celor doi. ”Și eu tot vorbind, povestind, zic „Dar până la urmă, Dichi, noi de ce am divorțat?” și el a început să plângă și zice: „Nu știu””, a mai completat aceasta.

Amintim că după moartea regretatului actor, Simona Florescu a trecut prin momente extrem de dificile și a avut nevoie de timp să își revină. 

ADVERTISEMENT