Simona Halep

Motivul pentru care Simona Halep refuză să dea interviuri la emisiunile TV: „M-am izolat de tot ce putea să-mi afecteze cariera”

31.05.2020 | 16:45
Motivul pentru care Simona Halep refuza sa dea interviuri la emisiunile TV Mam izolat de tot ce putea sami afecteze cariera
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre motivul pentru care refuză să dea interviuri la emisiunile TV și a povestit că a vorbit cu părinții ei să-i atragă atenția atunci când „o ia pe arătură”.

Motivul pentru care Simona Halep refuză să dea interviuri la emisiunile TV

Simona Halep a vorbit despre motivul pentru care refuză să dea interviuri la emisiunile TV: Am ajuns la 26-27 de ani și aveam niște lipsuri. Am fost un fel de persoană izolată.

ADVERTISEMENT

M-am izolat de tot ce putea să-mi afecteze cariera: interviuri, emisiuni TV, nu m-am dus pentru că am știut că mă pot influența, în sensul în care mi-ar fi dat aripi.

Câștigam un turneu mare, mă duceam la trei emisiuni și toată lumea mă lăuda, apoi mi-aș fi zis: ‘Ia uite, bă, ce tare sunt!’ Dar mi-am blocat toate chestiile astea și mi-am rugat părinții, la fel cum mi-am rugat antrenorii să îmi atragă atenția în caz că o iau pe arătură. Din fericire, nu a fost cazul să mă tragă nimeni de urechi”.

ADVERTISEMENT

„Mi-am setat chestia asta și, fiind foarte disciplinată, am putut să o respect.

„Să știi că am învățat enorm din carantina pe care am avut-o de două luni, mi-am dat seama că în ultimii 6 ani eu am fost în carantină totală.

Mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva în viață mea, că să mă pot dezvoltă și pe partea personală și pe plan emoțional.

ADVERTISEMENT

Faptul că am stat în carantină 6 ani m-a ajutat să ajung numărul 1 mondial, dar acum, că să ajung la un nivel emoțional și să fiu fericită în viață fără tenis, încerc încet-încet să mai experimentez și alte lucruri ale vieții normale.

Felul meu de a fi însă îmi spune: ‘Nu, la 10 să fii acasă, pentru că a două zi ai antrenament.’ Deci nu pot să mă desprind total, dar am progresat un pic și sunt mândră de asta”, a mai spus Simona Halep pentru BT Talks.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte dură cu mine!”

„Sunt foarte dura cu mine, dar cred că asta m-a ajutat să fiu cel mai mare critic al meu, m-a ajutat să cer enorm de la mine, chiar, uneori, mai mult decât sunt conștientă că pot. Dar atunci când ceri foarte mult, să știi că limita se duce. Limita noastră nu e o limita fixă.

Poți să o faci mai elastică. De exemplu, atunci când am pierdut în 2017 a două finală de Grand Slam așa cum am pierdut-o – vorbesc despre ea tot timpul, pentru că m-a marcat , puteam să zic ‘asta e limita mea, mă duc să joc, mai câștig 5-6 titluri și asta e,’ dar tot timpul mi-am împins limitele”, a continuat campioana de la Wimbledon.

„Am zic că o să trec și peste asta. În 2018, am pierdut un meci cu Wozniacki pe care, fără lipsa de modestie, puteam să îl câștig. Și așa, ușor-ușor, am împins limita până am câștigat. Iar în 2019, neașteptat pentru mine, am câștigat și Wimbledonul”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: