Life

Motivul pentru care Sorin nu a jucat la Survivor România. Ce i s-a întâmplat

13.05.2021 | 23:44
Motivul pentru care Sorin nu a jucat la Survivor Romania Ce i sa intamplat
Motivul pentru care Sorin nu a jucat la Survivor România. Ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu nu a jucat în meciul de recompensă din această săptămână. Războinicul de la Survivor România a fost nevoit să stea departe de terenul de joc, lucru pe care l-a anunțat prezentatorul încă de la începutul ediției. 

Daniel Pavel le-a transmis concurenților din Republica Dominicană că Războinicul nu le va putea fi alături. Tânărul a acuzat câteva dureri, fiind consultat imediat de medicul care se ocupă de toate problemele și neplăcerile concurenților.

ADVERTISEMENT

Participantul din echipa albastră a fost pe tot parcursul jocului de recompensă sub supraveghere medicală. Ulterior, Sorin Pușcașu a revenit alături de Războinici pentru a se bucura de premiul pus în joc de producători pentru această seară.

Sorin de la Survivor România, din nou pe banca de rezervă

Războinicul de la Survivor România nu a făcut prea multe declarații pe marginea subiectului, însă a ținut să spună că a trebuit să facă recuperare pentru problema de sănătate pe care o are la genunchi.

ADVERTISEMENT

„Acasă cu Sorin. E bolnav de o lună, nu mai joacă afară cu el”, „Mănâncă de pe urma celorlalți”, „Corect ar fi să plece urgent”.

„Îi reproșa lui Jador că nu pleacă. E a patra săptămână în care nu intră pe traseu. Să plece că e așa liniște fără el și totul merge perfect!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Meciul de recompensă din această săptămână a fost câștigat de echipa albastră, care a primit un grătar în toată regula. Concurenții au câștigat la ștafetă, după ce au fost de câteva ori la egalitate cu echipa adversă.

Traseul a fost unul exclusiv la sol, într-o căldură tropicală, care i-a lăsat fără puteri pe Faimoșii și Războinicii de la  Kanal D.

ADVERTISEMENT

Pentru a câștiga primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă, concurenții intră pe un traseu exclusiv la sol. Fiecare dintre ei este dotat cu câte o sanie. Concurenții trebuie să transporte această sanie pe un traseu cu obstacole.

Concurentul care reușește să facă primul această introducere de câte o bilă în câte un coș aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte câștigă”, a spus prezentatorul de la Survivor România, Daniel Pavel.

Zanni, probleme pe traseul din Republica Dominicană. Ce a pățit

Faimoșii au pierdut jocul pentru recompensă, Zanni recunoscând că nu a fost în cea mai bună formă. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a simțit că-i explodează capul, de aceea ultima probă a fost realizată de Culiță Sterp.

Zanni a mărturisit că i-a fost frică să intre din nou pe traseul dificil care i-a pus la mare încercare forța. Faimosul nu a glumit deloc când a spus că nu are o stare tocmai bună, lucru confirmat de Culiță și Raluca Dumitru.

„Am făcut caternică, dar chiar mi-a fost frică a doua oară să mai intru. Era să îmi explodeze capul”, le-a spus tânărul colegilor din echipa roșie.

ADVERTISEMENT