Sport

Motivul pentru care Steaua a pierdut unul dintre cei mai talentați jucători din lot. Va semna cu o echipă din SuperLiga

Steaua înregistrează pierderi masive la nivelul lotului după încă un sezon în care nu a avut drept de promovare, iar ultimul pe această listă este un puști de mare viitor.
27.05.2023 | 13:27
Motivul pentru care Steaua a pierdut unul dintre cei mai talentati jucatori din lot Va semna cu o echipa din SuperLiga
Steaua înregistrează pierderi masive la nivelul lotului după încă un sezon în care nu a avut drept de promovare, iar ultimul pe această listă este un puști de mare viitor. Sursă foto: csasteaua.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul Daniel Oprița a anunțat că din actualul lot de jucători doar patru mai au contract și din vară, iar FANATIK a aflat că aceștia sunt Bogdan Chipirliu, Cristian Balgiu, Rareș Enceanu și Tsvetelin Chunchukov. Între timp, fotbalistul bulgar s-a despărțit de ”militari”.

Steaua a pierdut unul dintre cei mai talentați jucători

Situația la Steaua este teribilă din punct de vedere al lotului, iar pierderile de jucători vor afecta probabil sezonul ce urmează. Ultimul care a decis să plece de la gruparea din Ghencea este fiul lui Narcis Răducan, Iustin.

ADVERTISEMENT

Puștiul de 17 ani a fost promovat de Daniel Oprița la prima echipă a ”militarilor” și chiar a prins patru meciuri în ediția precedentă din Liga 2 Casa Pariurilor, însă faptul că Steaua nu are drept de promovare a fost hotărâtoare în decizia jucătorului de a pleca.

Conform digisport.ro, Iustin Răducan se află în probe la Petrolul Ploiești și chiar a jucat și a marcat un gol într-un meci amical al ”lupilor galbeni” cu formația CS Păulești din Liga 3, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

La partidă a asistat și antrenorul prahovenilor, Florin Pârvu, alături de întregul său staff, iar acesta s-a arătat încântat de calitățile fiului lui Narcis Răducan. Este foarte probabil ca Petrolul să-i ofere puștiului un contract important.

Cât trebuia să plătească Steaua pentru a-l păstra pe Iustin Răducan

Iustin Răducan, care evoluează pe postul de atacant, a fost adus de Steaua la începutul sezonului sub formă de împrumut de la Sport Team, însă ”militarii” nu au activat clauza de 10.000 de euro prin care ar fi putut să-l transfere definitiv în această vară.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului fotbalist Narcis Răducan este un jucător interesant pentru cluburile din SuperLigă pentru că are doar 17 ani și poate fi o soluție pe termen lung pentru a acoperi regula U21.

Suporterii Stelei nu mai pot să stea cu mâinile în sân așteptând decizia conducerii clubului cu privire la interdicția la promovare și au creat un grup dedicat pentru construirea unui caz la TAS. Ei speră ca ”roș-albaștrii” să primească în termen util o decizie favorabilă pentru a putea promova în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, dacă va ajunge la Lausanne, cazul ar putea fi atribuit unui judecător român: Cristian Jura. Expert în dreptul sportului, Jura are o experienţă de peste 10 ani în domeniu şi este secretar de stat, membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

ADVERTISEMENT
Tags: