Sport

Motivul pentru care Tamaș ar avea „interzis” la națională: „Poate să fie cel mai bun, Rădoi nu-l convoacă”

Mirel Rădoi nu uită și nu iartă. Un fost internațional român a dezvăluit motivul pentru care Gabriel Tamaș nu va fi convocat la echipa națională.
09.06.2021 | 09:23
Motivul pentru care Tamas ar avea interzis la nationala Poate sa fie cel mai bun Radoi nul convoaca
ADVERTISEMENT

În ciuda evoluțiilor excelente pe care le-a avut în sezonul recent încheiat, Gabriel Tamaș nu e văzut ca o soluție pentru Mirel Rădoi. Bun prieten al veteranului de la Voluntari, Gabriel Torje dezvăluie motivul pentru care selecționerul nu îl va convoca la națională, deși și-a manifestat acest interes.

Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB”, susține fostul mijlocaș al lui Dinamo, făcând referire la episodul din 2015, când Rădoi, care era pe atunci antrenorul FCSB-ului, l-a exclus pe Tamaș din lotul echipei, după ce a petrecut o noapte întreagă și a întârziat la antrenament.

ADVERTISEMENT

Nici măcar insistențele patronului Gigi Becali nu l-au putut convinge pe tehnician să revină asupra deciziei. 67 de selecții și 3 goluri și-a trecut în cont stoperul de 37 de ani în tricoul primei reprezentative.

Motivul pentru care Gabriel Tamaș nu este convocat la echipa națională

Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. 

ADVERTISEMENT

Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări. El va fi în fotbal toată viața, și după ce se lasă. După cum a jucat, era un ”animal”, primul la tot.

Ar fi jucat până la 45 de ani dacă ducea o altă viață extrasportivă. Sunt altii care au făcut lucruri mai grave decât Tamaș. Eu la Dinamo am fost 4 ani de zile șofer pentru mulți colegi de echipă pentru că nu beam deloc, eram cel care-i ducea acasă pe colegi.

ADVERTISEMENT

Am rămas prieteni cu toți, cu Pulhac, Ropotan, Moți. Dacă nu aș vorbi cu Gabi Tamaș doi ani și-l sun acum e ca și cum m-ar fi despărțit de două minute de el”, a dezvăluit Gabriel Torje la Digi Sport.

Ce a spus Tamaș despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB

În toamna anului trecut, Gabriel Tamaș vorbea, în exclusivitate pentru FANATIK, despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB. În ciuda acestui conflict, fundașul ajuns acum la 37 de ani lăsa de înțeles că a îngropat definitiv securea războiului cu fostul său antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu m-am certat cu Rădoi. E o relație bună între noi. Știi că mie nu-mi place să vorbesc de nimeni în general, iar cei care mă critică ar face bine să-și vadă de oalele lor de acasă.

Iar apropo de Rădoi, când am văzut că a vorbit de mine acum ceva timp, i-am spus și eu câteva vorbe așa, la nervi. Se ceartă și frații, și familia, iar apoi se împacă.

Au fost niște chestii contradictorii, dar apoi ne-am văzut la un meci al naționalei și râdeam. Asta înseamnă să fii bărbat! Normal că nu mi-a căzut bine acel moment, dar viața merge înainte.

Și cu mine, și fără mine, și cu Rădoi, și fără Rădoi. Asta a fost decizia lui atunci, trecem peste… Nu mai dăm timpul înapoi. O ceartă și gata!”, mărturisea Tamaș.

ADVERTISEMENT