Life

Motivul pentru care Viorel Lis nu vrea să meargă la azil. Oana Lis a spus adevărul

Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, dar nu vrea să fie internat sub nicio formă într-un centru pentru bătrâni. De ce refuză soțul Oanei Lis.
22.08.2022 | 16:32
Motivul pentru care Viorel Lis nu vrea sa mearga la azil Oana Lis a spus adevarul
De ce Viorel Lis nu se internează într-un centru pentru bătrâni. Ce spune soția sa, Oana Lis. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul edil al Capitalei nu vrea să meargă la azil, chiar dacă nu se mai poate deplasa și are nevoie în permanență de ajutor. Fostul primar se folosește de un scaun cu rotile de o perioadă și nu mai iese aproape deloc din casă.

De ce Viorel Lis nu se internează într-un centru pentru bătrâni. Ce spune soția sa, Oana Lis

Viorel Lis nu vrea să audă de internarea într-un azil. Dezvăluirea a fost făcută de soția sa, Oana Lis, care susține că fostul politician s-a speriat după ce a urmărit cazul actorului Alexandru Arșinel la televizior. Maestrul este într-un cămin de bătrâni de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Așadar, fostul primar al Capitalei vrea să rămână în continuare acasă, chiar dacă asta înseamnă că se chinuie mai mult și soția sa trebuie să fie mereu în preajmă, fără să mai iasă din casă foarte des.

Totodată, vedeta a spus adevărul despre problemele cu care se confruntă partenerul de viață în vârstă de 78 de ani. Din cauza aceasta blondina este nevoită să renunțe la evenimentele mondene sau desfășurate cu prietenii.

ADVERTISEMENT

„S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil.

M-a implorat să nu-l părăsesc. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari.

ADVERTISEMENT

Nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni de la România TV.

Oana Lis, sacrificii pentru starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis este nevoită să facă numeroase sacrificii pentru a-i fi mai bine partenerului de viață. Soția lui Viorel Lis nu renunță numai la ieșirile în oraș și recent chiar a amanetat verigheta pentru a cumpăra cele necesare unui bolnav.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme, vedeta a scos la vânzare mai multe obiecte vestimentare de-ale fostului edil al Capitalei, chiar dacă politicianul nu a fost de acord cu această decizie.

ADVERTISEMENT