Life

Motivul pentru care Virgil Ianțu refuză să se căsătorească: ”Mi s-a părut totul aiurea”

13.05.2021 | 19:10
Motivul pentru care Virgil Iantu refuza sa se casatoreasca Mi sa parut totul aiurea
Motivul pentru care Virgil Ianțu refuză să se căsătorească: ”Mi s-a părut totul aiurea”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru sunt împreună de peste 15 ani, dar nu au ajuns în fața altarului nici acum. Celebrul prezentator TV și-a cerut partenera de viață de soție, dar încă nu au ajuns să facă pasul cel mare din cauza unui simplu motiv. 

Vedeta este întrebat adesea când își va uni destinul cu aleasa inimii sale, asta și pentru că femeia a primit de mult inelul de logodnă. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Jasmina, dar chiar și așa nu se grăbesc să facă marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la „Vrei să fii milionar?” nu crede în existența unui act care să-i ateste iubirea pentru partenera sa de viață, însă mărturisește că ar vrea să ajungă în Biserică. Din păcate, Virgil Ianțu s-a lovit de o mică problemă în acest sens.

Virgil Ianțu, totul despre nunta cu Roxana Alexandru. De ce nu s-au căsătorit

Virgil Ianțu nu vrea să facă cununia civilă pentru că nu are timp să alegere după acte și pentru că nu-l interesează prea mult acest aspect. În schimb, vedeta și-ar dori să meargă în casa Domnului, dar din nefericire, nu poate face asta.

ADVERTISEMENT

Legea spune că soții trebuie să meargă mai întâi la Starea Civilă, iar de acolo cu certificatul de căsătorie, se pot prezenta în Biserică pentru a-și uni destinele. Partenerii nu pot trece peste primul pas, deși vor să fie căsătoriți în ochii lui Dumnezeu.

Acesta este și motivul principal pentru care prezentatorul refuză să se căsătorească cu Roxana Alexandru. În plus, vedeta a rămas cu un gust amar, după ce mai mulți preoți au renunțat să-i logodească pentru că nu aveau actul de cununie civilă.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu nu vrea să treacă pe la starea civilă. Ce spune despre acest act

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani. S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

ADVERTISEMENT

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a mărturisit Virgil Ianțu într-un interviu pentru life.ro.

Prezentatorul a ținut să mai adauge că i s-a propus la un moment dat să fie naș de cununie, dar nu a reușit să devină părinte spiritual tot din același motiv, că nu este însurat cu cea care l-a făcut tată în urmă cu foarte mulți ani.

Virgil Ianțu susține că uneori se amuză din acest punct de vedere și este extrem de relaxat în privința căsătoriei care se lasă așteptată.

ADVERTISEMENT