Life

Motivul pentru CRBL și soția lui s-au mutat cu chirie în România: „Ce se întâmplă acum, nu e bine”

CRBL a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să stea cu chirie la întoarcerea în România, dar și ce părere are despre spanioli.
09.09.2022 | 21:36
Motivul pentru CRBL si sotia lui sau mutat cu chirie in Romania Ce se intampla acum nu e bine
De ce locuiesc CRBL și soția lui cu chirie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL și soția lui au spus care este motivul pentru care au decis să se mute cu chirie atunci când s-au întors în România. De altfel, au dezvăluit și ce părere au despre spanioli, printre care au petrecut o bună perioadă de timp.

De ce stau CRBL și familia lui chirie de când s-au întors în România? Fostul concurent Survivor a dezvăluit motivul

În urmă cu câțiva ani, CRBL și soția lui au decis să se mute definitiv din România. Au vândut toate proprietățile pe care le aveau și au luat-o de la zero în Spania.

ADVERTISEMENT

Totuși, după participarea la Survivor România, artistul și-a dat seama că vrea să se întoarcă pe meleagurile natale și să facă muzică. A convocat o ședință de familie, a cerut părerea Alexiei, fiica lui, și de comun acord au decis să se întoarcă acasă. 

CRBL și familia lui locuiesc acum cu chirie în București, însă cântărețul a declarat că, cel puțin deocamdată, nu se gândește să investească într-o casă a lui.

ADVERTISEMENT

„Nu acum, nu îmi place piața imobiliară. Ce se întâmplă acum, nu e bine. E de stat frumos pe timp de iarnă la hibernare, analizat, studiat, văzut, auzit. Și la primăvară, vedem ce facem!”, a declarat CRBL pentru CanCan. 

CRBL și soția lui nu au o părere foarte bună despre spanioli

Chiar dacă au petrecut mult timp printre ei, CRBL și soția lui nu au neapărat cuvinte de laudă în privința locuitorilor Spaniei. La capătul opus, despre conaționali, cântărețul și soția lui au vorbit cu mândrie și admirație.

ADVERTISEMENT

„Da, românii sunt foarte foarte smart comparativ cu spaniolii, adică știm să ne descurcăm, pentru că România a făcut ca noi, românii, să fim supraviețuitori! Putem să ne adaptăm la orice situație!

Românul se adaptează mai repede, spaniolul e mai lent, ei nu se gândesc la alternative și variante. Noi trebuie să ne gândim la alternative. Asta e o diferență majoră între noi și spanioli!”, a spus CRBL.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în ceea ce privește competiția Survivor România, Elena a mărturisit că nu a fost deloc surprinsă de comportamentul soțului său și nu a aflat nimic nou despre el. Îl cunoaște suficient de bine pentru a ști cum reacționează în condiții de stres și în lipsa hranei.

Iar când vine vorba despre discuțiile și scandalurile în care a fost implicat, Elena spune că nu au afectat-o , mai ales că este conștientă că nimănui nu i-a fost ușor în junglă.

ADVERTISEMENT
Tags: