Fotbal intern

Avem raportul arbitrului! Motivul real al eliminării lui Cătălin Anghel la U Craiova – Viitorul! L-a înjurat pe asistent: “F***-ţi gura mă-tii”. FOTO EXCLUSIV

01.10.2019 | 15:37
Avem raportul arbitrului Motivul real al eliminarii lui Catalin Anghel la U Craiova  Viitorul La injurat pe asistent Fti gura matii FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului, a fost eliminat la finalul primei reprize în meciul de aseară de pe “Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova. Chiar dacă tehnicianul a susţinut că nu a înţeles de ce i s-a transmis că nu mai poate lua loc pe banca de rezerve în repriza secundă, FANATIK a intrat în posesia raportului digital al arbitrului Marius Avram. 

Motivul real al eliminării lui Cătălin Anghel la U Craiova – Viitorul! L-a înjurat pe asistent

Gică Hagi a fost eliminat în etapa trecută la meciul cu Poli Iaşi, iar indicaţiile tactice le-a oferit “secundul” Cătălin Anghel. Însă comportamentul antrenorului a fost unul grobian de-a dreptul! A susţinut că nu ştie de ce a fost eliminat, explicând doar că l-a întrebat pe arbitru de ce nu a fost eliminat Bancu, dar raportul lui Avram arată că Anghel a avut un derapaj la adresa asistentului Octavian Şovre.

ADVERTISEMENT

“După fluierul de final al primei reprize, domnul Anghel Cătălin Cristian, antrenorul secund al echipei FC Viitorul Constanţa, în drumul spre vestiare, în gura tunelului, l-a înjurat pe domnul arbitru asistent Şovre Octavian (“f***-ţi gura mă-tii”). Arbitrul i-a comunicat domnului Anghel că este eliminat şi a doua repriză nu va mai lua loc pe banca de rezerve. Motiv cartonaş: Protest prin vorbă sau gest”, se arată în raportul digital al meciului, intrat în posesia FANATIK.

Raportul digital al meciului U Craiova - Viitorul.
Raportul digital al meciului U Craiova – Viitorul

Derapaj rasist în U Craiova – Viitorul

Meciul extrem de disputat dintre U Craiova şi Viitorul a fost stricat de evenimentele din timpul partidei. Nicuşor Bancu, căpitanul oltenilor, a fost acuzat de Bogdan Ţîru şi de acelaşi antrenor Cătălin Anghel că a avut un derapaj rasist la adresa lui Bradley De Nooijer. “Nu este posibil ca un căpitan de echipă să-i spună lui Bradley că este o cioară împuţită”, a tunat căpitanul Viitorului, în timp ce Anghel l-a susţinut: “Nu poţi să-i spui unui jucător să se ducă în **** mă-sii de negru împuţit”.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Viitorul, Gică Hagi va reveni pe bancă la meciul cu CFR Cluj de duminică seară după ce şi-a ispăşit prima etapă de suspendare în Cupa României, în eşecul cu Sănătatea Cluj. Trupa constănţeană este pe locul 3 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 21 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Pe poziţia secundă a urcat chiar Universitatea Craiova după victoria de aseară.