Life

Motivul real pentru care Cătălin Scărlătescu a participat la America Express: ”Pentru ele am fost”. Adevărul despre concurs

Cătălin Scărlătescu a rupt tăcerea și a spus motivul real pentru care a participat la America Express. Cine l-a motivat?
10.06.2023 | 19:16
Motivul real pentru care Catalin Scarlatescu a participat la America Express Pentru ele am fost Adevarul despre concurs
Motivul real pentru care Cătălin Scărlătescu a participat la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost doi dintre cei mai apreciați concurenți de la America Express. Nu puțini sunt cei care și-ar fi dorit să-i vadă câștigători, însă norocul nu a fost de partea lor din păcate.

De ce a participat Cătălin Scărlătescu la America Express

Câștigătorii America Express 2023 au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Ei au ajuns în marea finală alături de Andreea Bălan și Andreea Bănică. De cealaltă parte, Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru au fost la limită.

ADVERTISEMENT

De ce a participat Cătălin Scărlătescu la America Express? Dacă unii concurenți vor să aibă parte de o experiență unică și să își depășească anumite limite, iată că faimosul jurat de la Chefi la Cuțite a avut cu totul alte motive.

Acesta recunoaște că singurul motiv pentru care a participat la America Express l-a reprezentat dorința a două persoane apropiate. Este vorba despre Doina Teodoru, iubita sa și Mona Segall, producătorul emisiunii. Drept urmare, le-a făcut pe plac celor două.

ADVERTISEMENT

”Pentru ele am fost acolo”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, invitat la podcast-ul lui Mihai Morar. Dacă ar mai putea să dea timpul înapoi însă, juratul Chefi la Cuțite nu ar mai spune ”da” provocării de la Antena 1.

Juratul Chefi la Cuțite nu ar mai participa la o astfel de competiție

Acesta a susține că experiența a fost într-adevăr una uimitoare, însă mult prea dificilă pentru el. Astfel, dacă ar mai fi să primească o astfel de propunere, ar refuza fără să stea prea mult pe gânduri. ”Niciodată în viața mea nu mă mai duc la America Express”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Cătălin Scărlătescu a mai dezvăluit că inițial, Sorin Bontea a fost cel care l-a sfătuit să meargă la America Express. Totul avea însă să se schimbe în timpul filmărilor. A fost mai dificil decât s-ar fi așteptat vreodată.

”Când am ajuns acolo a fost foarte foarte frumos, până într-o zi când ne-au zis: alergați”, a mai spus acesta, făcând referire la experiența sa din timpul filmărilor. Amintim faptul că după America Express, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut nevoie de ceva timp unul pentru altul.

ADVERTISEMENT

Aceștia au stat despărțiți și nici măcar nu și-au vorbit câteva zile bune.  Unul dintre ei a ales să plece la munte, altul la mare, iar în jur de o săptămână, tăcerea și-a făcut simțită prezența. Ulterior însă, lucrurile s-au redresat între cei doi.

ADVERTISEMENT