Sport

Motivul real pentru care Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo. Ce s-a întâmplat pe 1 iulie. Exclusiv

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo acasă, în Cehia. Noul său contract, valabil de la 1 iulie, nu a fost înregistrat de oficialii „câinilor”!
02.07.2021 | 13:10
Motivul real pentru care Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo Ce sa intamplat pe 1 iulie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin nu va mai pregăti Dinamo cel puțin în week-end-ul care urmează. Cehul și-a făcut bagajele joi seara, pe 1 iulie, și a plecat acasă în Cehia. Se mai întoarce?

Este întrebarea la care a răspuns, în exclusivitate pentru FANATIK, Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. „Se va întoarce luni la Dinamo. Și-a luat câteva zile libere. Așa am vorbit cu el și așa a rămas”, a declarat oficialul alb-roșu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a semnat un nou contract cu Dinamo, începând cu 1 iulie, dar acesta nu a fost înregistrat de club!

Despărțirea lui Uhrin de Dinamo va fi temporară dacă lucrurile se vor rezolva în acest week-end în ceea ce privește situația antrenorului. FANATIK a aflat că ultima nemulțumire a cehului a pornit de la situația noului contract care i s-a propus la Dinamo.

Anume. Până la 30 iunie 2021 Uhrin a avut contractul semnat la venire. De la 1 iulie i s-a pus în față un nou angajament, cu termeni financiari modificați, pe care Uhrin l-ar fi semnat la revenirea din vacanță.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, joi, 1 iulie, cehul a constatat că noul contract nu a fost înregistrat de cei de la Dinamo. Haos, neglijență? Cert este că tehnicianul s-a supărat, și-a pregătit bagajele, fiind văzut inclusiv de câțiva jucători și a părăsit România, plecând acasă în Cehia.

Dusan Uhrin le-a dat timp celor care se ocupă de frâiele clubului în aceste zile ca până la începutul săptămânii următoare să-i fie înregistrat contractul. Este condiția ca să revină la București. Practic, în aceste zile, având contractul cu Dinamo neînregistrat, Uhrin este antrenor liber!

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a încasat doar două prime de la DDB de când a venit la Dinamo, la mijlocul lunii aprilie! La fel ca magazionerul!

Dusan Uhrin este în situația tuturor de la Dinamo. Neplătit de când a venit la gruparea alb-roșie, el sosind la mijlocul lunii aprilie. Nu a încasat niciun ban din contract, fiind vorba despre două luni și jumătate.

Totuși, prin eforturile celor de la DDB, Dusan Uhrin a încasat două prime după victorii ale echipei sale. Sunt aceiași bani, ca sumă vorbim, pe care i-a luat în această perioadă și magazionerul, spre exemplu!

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat acum câteva zile că Dusan Uhrin intenționează să plece de la Dinamo. Nemulțumirile erau în primul rând legate de problemele de lot!

Imediat după revenirea echipei din stagiul de pregătire din Turcia, FANATIK a anunțat intenția antrenorului ceh de a pleca de la Dinamo. Nemulțumirile lui erau legate în primul rând de problemele de lot, mulți dintre jucători depunându-și memorii și fiind pe punctul de a părăsi clubul.

Avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor, de transferuri. Noi nu avem voie să transferăm jucători. Lotul nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni”, spunea cehul.

Situația nu s-a schimbat deloc, timpul a trecut, cei din DDB spun că e „dezastru”. În ceea ce-l privește pe Uhrin, nu doar că nu se rezolvă nimic în privința lotului, dar a apărut și problema sa contractuală. A fost motivul care a umplut paharul răbdării cehului, care și-a pregătit trolerele și a plecat acasă!

  • 10 meciuri a antrenat Dusan Uhrin pe Dinamo în acest mandat, cele 5 victorii consecutive contribuind la o salvare de la retrogradare puțin probabilă la un moment dat
  • 8.000 de euro a fost salariul lunar pentru care Uhrin a semnat cu Dinamo acum două luni și jumătate
ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română