Sport

Motivul real pentru care Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo. Ce s-a întâmplat pe 1 iulie. Exclusiv

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo acasă, în Cehia. Noul său contract, valabil de la 1 iulie, nu a fost înregistrat de oficialii „câinilor”!
02.07.2021 | 13:10
Motivul real pentru care Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo Ce sa intamplat pe 1 iulie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin nu va mai pregăti Dinamo cel puțin în week-end-ul care urmează. Cehul și-a făcut bagajele joi seara, pe 1 iulie, și a plecat acasă în Cehia. Se mai întoarce?

Este întrebarea la care a răspuns, în exclusivitate pentru FANATIK, Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. „Se va întoarce luni la Dinamo. Și-a luat câteva zile libere. Așa am vorbit cu el și așa a rămas”, a declarat oficialul alb-roșu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a semnat un nou contract cu Dinamo, începând cu 1 iulie, dar acesta nu a fost înregistrat de club!

Despărțirea lui Uhrin de Dinamo va fi temporară dacă lucrurile se vor rezolva în acest week-end în ceea ce privește situația antrenorului. FANATIK a aflat că ultima nemulțumire a cehului a pornit de la situația noului contract care i s-a propus la Dinamo.

Anume. Până la 30 iunie 2021 Uhrin a avut contractul semnat la venire. De la 1 iulie i s-a pus în față un nou angajament, cu termeni financiari modificați, pe care Uhrin l-ar fi semnat la revenirea din vacanță.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, joi, 1 iulie, cehul a constatat că noul contract nu a fost înregistrat de cei de la Dinamo. Haos, neglijență? Cert este că tehnicianul s-a supărat, și-a pregătit bagajele, fiind văzut inclusiv de câțiva jucători și a părăsit România, plecând acasă în Cehia.

Dusan Uhrin le-a dat timp celor care se ocupă de frâiele clubului în aceste zile ca până la începutul săptămânii următoare să-i fie înregistrat contractul. Este condiția ca să revină la București. Practic, în aceste zile, având contractul cu Dinamo neînregistrat, Uhrin este antrenor liber!

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a încasat doar două prime de la DDB de când a venit la Dinamo, la mijlocul lunii aprilie! La fel ca magazionerul!

Dusan Uhrin este în situația tuturor de la Dinamo. Neplătit de când a venit la gruparea alb-roșie, el sosind la mijlocul lunii aprilie. Nu a încasat niciun ban din contract, fiind vorba despre două luni și jumătate.

Totuși, prin eforturile celor de la DDB, Dusan Uhrin a încasat două prime după victorii ale echipei sale. Sunt aceiași bani, ca sumă vorbim, pe care i-a luat în această perioadă și magazionerul, spre exemplu!

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat acum câteva zile că Dusan Uhrin intenționează să plece de la Dinamo. Nemulțumirile erau în primul rând legate de problemele de lot!

Imediat după revenirea echipei din stagiul de pregătire din Turcia, FANATIK a anunțat intenția antrenorului ceh de a pleca de la Dinamo. Nemulțumirile lui erau legate în primul rând de problemele de lot, mulți dintre jucători depunându-și memorii și fiind pe punctul de a părăsi clubul.

Avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor, de transferuri. Noi nu avem voie să transferăm jucători. Lotul nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni”, spunea cehul.

Situația nu s-a schimbat deloc, timpul a trecut, cei din DDB spun că e „dezastru”. În ceea ce-l privește pe Uhrin, nu doar că nu se rezolvă nimic în privința lotului, dar a apărut și problema sa contractuală. A fost motivul care a umplut paharul răbdării cehului, care și-a pregătit trolerele și a plecat acasă!

  • 10 meciuri a antrenat Dusan Uhrin pe Dinamo în acest mandat, cele 5 victorii consecutive contribuind la o salvare de la retrogradare puțin probabilă la un moment dat
  • 8.000 de euro a fost salariul lunar pentru care Uhrin a semnat cu Dinamo acum două luni și jumătate
ADVERTISEMENT