Fotbal intern

Motivul real pentru care Gigi Becali l-a dat afară pe Dică: „Nu schimbările au fost problema majoră”

23.12.2018 | 13:03
Motivul real pentru care Gigi Becali la dat afara pe Dica Nu schimbarile au fost problema majora

Gigi Becali a dezvăluit la scurt timp după înfrângerea suferită de FCSB cu CFR Cluj că Dică ar trebui să-și dea demisia pentru faptul că a decis să-i schimbe pe Dennis Man și pe Olimpiu Moruțan în repriza secundă, dar și să-l introducă pe teren pe Alexandru Stan.

Totuși, duminică dimineața, finanțatorul FCSB a avut un discurs diferit și a dezvăluit că Dică nu va mai continua la echipă din cauza jocului modest arătat în ultima vreme, invocând meciurile cu Gaz Metan, Botoșani și Sepsi. Becali a adus în discuție și un eșec mai vechi, cel suferit pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

În același timp, Becali a anunțat că nu are niciun gând să-l dea afară și pe Mihai Stoica, cel care i-ar fi spus de ceva timp că Dică nu ar trebui să mai continue la FCSB.

Motivul real pentru care Gigi Becali l-a dat afară pe Dică

„Am vorbit și cu Dică aseară, mă doare sufletul, dar nu am ce face. Bine, cu CFR nu am jucat rău, nu asta a fost problema majoră. Dar când pierzi cu Sepsi, când te domină Botoșani și Gaz Metan cu un om în minus… Eu sunt cel mai vinovat, dar nu pot să mă dau afară.  Pe Meme nu-l dau afară că e fratele meu. El e la Steaua cum ar fi Becali. Când echipa nu joacă, vinovat e antrenorul. I-am luat jucători de milioane de euro, și pe noi ne domină Gaz Metan, ne bate Chiajna, ne egalează Botoșani.

M-am băgat la schimbări, e adevărat, dar echipa de start a făcut-o mereu Dică. Știți ce mi-a spus Meme într-o zi? Tu te gândești doar la Dică și la familia lui? Gândește-te la 30 de familii care suferă, cele ale jucătorilor” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.