Adevăratul motiv pentru care Şarapova s-a retras de la Miami: “Şi-a dat seama că nu mai are rost să joace”

Irina Aldea   
in Sporturi
20/03/2018, 18:33
Adevăratul motiv pentru care Şarapova s-a retras de la Miami: “Şi-a dat seama că nu mai are rost să joace”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Maria Şarapova nu va participa la turneul WTA de la Miami după ce a anunţat că se retrage de la această competiţie. MaŞa nu a făcut publice motivele pentru care nu a vrut să concureze în Florida, însă o apropiată a rusoaicei afirmă că sportiva are nevoie de timp departe de terenul de tenis.  

Fosta mare jucătoare rusă, Anna Chakvetadze, a afirmat că Şarapova a constatat că are nevoie de o pauză pentru a nu se face de râs în continuare prin eliminări rapide. “Şarapova a luat doar o pauză, este clar că nu are nicio accidentare. Pur şi simplu şi-a dat seama că nu mai are rost să joace. Se cunoaşte foarte bine şi a înţeles că este mai bine să se antreneze pentru a ajunge la un nivel optim. Sunt convinsă că va reveni la nivelul dinaintea perioadei de suspendare”, a spus Chakvetadze.

Şarapova, învinsă de Niculescu la Doha

Rusoaica s-a despărţit recent de antrenorul său, Sven Groeneveld, care a fost alături de Şarapova în ultimii 4 ani. Sportiva nu are rezultatele cele mai bune după revenirea în circuit, fiind învinsă în primul tur la ultimele două turnee la care a participat, Doha şi Indian Wells.

Monica Niculescu a învins-o pe Maria Şarapova în turul inaugural de la Doha în timp ce adversara din semifinale a Simonei Halep la Indian Wells, Naomi Osaka, a trecut de rusoaică tot în turul 1 al turneului.

Închide ×