Life

Motivul real pentru care Marilena a plecat de la Survivor România. S-a aflat abia acum

08.04.2021 | 18:30
Motivul real pentru care Marilena a plecat de la Survivor România. S-a aflat abia acum
Marilena de la Survivor România a dezvăluit lucruri neștiute despre emisiune. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Marilena de la Survivor România a mărturisit în vlogul lui Andrei Ciobanu motivul real pentru care a plecat din Republica Dominicană.

Fosta concurentă, considerată cea mai bună după Ana Porgras din acest sezon, a spus cum s-a simțit cu adevărat în ultima vreme alături de colegii ei războinici, căci motivul pentru care a renunțat la această competiție li se datorează în special.

ADVERTISEMENT

Andrei a vrut să afle de la Marilena lucruri pe care nu le-a mai spus până acum despre experiența ei de la Survivor România și ce nu au ocazia să vadă telespectatorii pentru că nu se dă pe post.

Marilena de la Survivor România n-a fost susținută de colegii ei

„Am zis de ce să mă mai chinui vreo două-trei săptămâni sau o lună și să clachez? Nu eram motivată de niciunul din echipă. Bine, era Alin din echipă…

ADVERTISEMENT

Dacă Roxana nu lipsea atât de mult, pentru că a avut ceva probleme, probabil că mai reușeam să stau. Sincer, când am văzut că majoritatea din echipă era de acord cu mine, nu îmi dădeam seama de ce, dar era o rivalitate”, a declarat Marilena în vlogul lui Ciobanu.

Andrei a comparat parcursul Marilenei cu cel al lui Emanuel, care a vrut să renunțe după numai două săptămâni. Ciobanu a spus că a dus  muncă de convingere cu ceilalți războinici pentru ca Emanuel să poată depăși momentele de cumpănă.

„Nu era un regret pe fața lor”

„Eu când am văzut chestia asta la tine, de la ceremonie, când ți-ai luat rămas bun, cum se uita Mellina, cum se uitau toți. Nu era un regret pe fața lor”, i-a spus Andrei Marilenei.

ADVERTISEMENT

Marilena spune că faptul că nu a fost susținută moral a convins-o și mai tare că nu mai are ce căuta acolo, pentru că nu mai putea psihic: „Majoritatea mi-a zis să fac cum simt eu, să nu ajung mai grav acasă”.

Așadar, motivul real pentru care Marilena a plecat de la Survivor România se datorează în totalitate nepăsării cu care a fost tratată de colegii ei, care s-au bucurat pentru că au scăpat de o rivală puternică.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri