Life

Motivul real pentru care Meghan Markle n-a ajuns la Castelul Balmoral. Ce supărare i-a produs Reginei Elisabeta în urmă cu câteva zile

Meghan Markle nu a mers la Castelul Balmoral, locul unde a murit Regina Elisabeta a II-a. Care este motivul real al absenței?
09.09.2022 | 12:13
Motivul real pentru care Meghan Markle na ajuns la Castelul Balmoral Ce suparare ia produs Reginei Elisabeta in urma cu cateva zile
Meghan Markle a fost una din marile absente de la Castelul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta. Foto: Hepta.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Absența lui Meghan Markle de la Castelul Balmoral, unde familia Reginei Elisabeta a II-a și-a luat rămas-bun de la ea joi, pe 8 septembrie 2022, a ridicat, cum era de așteptat, suspiciuni.

Controversă privind absența duceselor Meghan Markle și Kate Middleton la Castelul Balmoral

Există un motiv (sau chiar mai multe) pentru care fosta ducesă de Sussex nu l-a însoțit pe soțul ei. Harry a mers singur în Scoția, în locul unde bunica sa și-a dat ultima suflare. 

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat de la bun început faptul că relația dintre Meghan Markle și Casa Regală a fost una destul de tensionată. Divergențele apăruseră încă dinainte ca foștii duci de Sussex să renunțe la toate atribuțiile lor, la începutul anului 2020.

Să fi fost acesta motivul pentru care Meghan nu a mers în Scoția? Ei bine, fosta actriță din serialul „Suits” a stat în Londra împreună cu copiii, la fel și Kate Middleton, nevasta Prințului William.

ADVERTISEMENT

Gurile rele spun că lui Meghan i s-ar fi cerut să nu apară în acest moment delicat al familiei, asta deoarece toată atenția presei s-ar fi mutat către ea. Din acest motiv, pentru a nu se crea alte disensiuni, nici Kate nu s-a prezentat la Balmoral, pentru ca lumea să nu se întrebe de ce una din ducese a fost și cealaltă nu.

Nevasta lui Harry trebuia să participe la un eveniment în ziua morții suveranei

Motivul real, oficial, e mult mai simplu de atât. S-a stabilit încă de la bun început ca la căpătâiul Reginei să fie doar familia extrem de apropiată. Așadar, soțiile celor doi nepoți au fost scoase din ecuație, în semn de respect față de durerea celor mai apropiate rude de sânge.

ADVERTISEMENT

Presa britanică notează că ducesele Kate Middleton și Meghan Markle aveau oricum o altă agendă, cu toate că orice eveniment a fost amânat din momentul anunțării decesului monarhei.

Meghan Markle a anulat, de altfel, participarea la Premiile WellChild din Londra. Pentru acest eveniment ajunsese special din America împreună cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Nu se știe până la această oră, de pildă, dacă Meghan îl va însoți pe Harry în toate actele premergătoare funeraliilor Reginei, fiind prevăzute mai multe evenimente speciale pe parcursul următoarelor zile.

Meghan a supărat-o pe Regina Elisabeta cu câteva zile înainte să moară

Meghan Markle a făcut o serie de declarații controversate de-a lungul ultimilor doi ani. Cel mai recent interviu, acordat pentru publicația The Cut pe 29 august, actrița a spus că lucrează foarte mult cu ea pentru a putea ierta instituția regală pentru tot ce i-ar fi făcut.

Meghan mai spusese în urmă cu ceva timp că a fost supusă inclusiv discriminării rasiale când făcea parte din Casa Regală, având calitatea de ducesă de Sussex. „Cred că iertarea este cu adevărat importantă. Este nevoie de mai multă energie pentru a nu ierta decât pentru a ierta”, a precizat Meghan Markle în acel interviu, notează Elle Magazine UK.

Potrivit Entertainemnt Tonight, Casa Regală nu a fost tocmai încântată de noua spovedanie publică a partenerei lui Harry. „Familia Regală este dezamăgită de ultimele comentarii făcute de Meghan Maerkle în revista The Cut și în podcastul ei, „Arhetipuri”.

Sunt supărați că, după ce s-a retras din Familia Regală, pretinde nevoia de intimitate. Cu toate acestea, ea continuă să facă publice problemele de familie”, a spus o persoană apropiată de Casa Regală pentru sursa mai sus menționată.

ADVERTISEMENT