Life

Motivul real pentru care Vulpița s-a întors la Acces Direct. Dezvăluirile care aruncă în aer show-ul de la Antenă: „ A vrut să o bată, nu mai avem liniște”

22.07.2020 | 10:55
Motivul real pentru care Vulpita sa intors la Acces Direct Dezvaluirile care arunca in aer showul de la Antena  A vrut sa o bata nu mai avem liniste
ADVERTISEMENT

Vulpița s-a întors la Acces Direct, după o săptămână petrecută în sânul familiei din Blăgești, Moldova.

Ea nu a dat mai multe detalii, a spus doar că îi este mai bine alături de soțul ei, Viorel, însă adevărul este cu totul altul.

ADVERTISEMENT

Din cauza aparițiilor televizate și pentru că a avut vedetă la nivel național, la poarta casei unde Veronica Stegaru locuia vin foarte mulți oameni curioși să o cunoască. Cei mai mulți sunt bărbați, care dau buzna și noaptea.

Vulpița, vizitată de bărbați dubioși

Veronica Stegaru se bucură de popularitate, este intens ascultată pe Youtube, însă a ajuns să fie căutată de diverși bărbați dubioși la casa părintească, unde locuiesc rudele sale și cu fetița sa.

ADVERTISEMENT

Din păcate, părinții tinerei nu văd cu ochi buni apariția Vulpiței la tv și chiar sunt supărați pentru că apar tot felul de persoane la poarta lor. Cel mai des se întâmplă în toiul nopții, iar tatălui Veronicăi în crapă obrazul de rușine față de vecini.

O femeie din sat a dezvăluit că Vulpița a fost la un pas să ia bătaie de la tatăl ei.

„Este adevărat. Veronica a venit acasă fără Viorel, s-a dus acasă la ea, unde stau părinții, dar și frații. Mama ei este cea care a fost extrem de bucuroasă să o vadă, să vadă curtea din nou plină. Taică-su a fost la un pas să o bată și i-a spus că este mai bine să se întoarcă în București. Ce să se audă… de când s-a întors acasă, nu mai avem liniște.

ADVERTISEMENT

Toată ziua, dar mai ales noaptea, vin numeroși bărbați care întreabă lumea de ea, se duc la ea la poartă, spun că vor să o vadă și ei pe cea care e vedetă la Antena 1, la Acces Direct.
Unii ne spun vorbe urâte dacă nu le arătăm unde este casa Veronicăi, ne înjură. Veronica a adus numai blesteme aici, de când s-a întors”, a spus vecina Vulpiței de la Acces Direct, pentru cancan.ro.

 

View this post on Instagram

 

Poza @radurotaru_ M-am întors. M-am întors pentru ca mi-am dat seama ca am greșit și pentru ca merit o viața mai buna. Toată lumea merita. Mulțumesc ca mi-ați fost alături și sper sa îmi fiți in continuare.

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Vinovați de această situație creată sunt cei de la Antena 1, care au promovat-o pe Veronica Stegaru, o fată simplă de la țară, până când aceasta a devenit persoană publică. Acum, vecinii și rudele trebuie să le facă față admiratorilor care o caută inclusiv în satul în care s-a născut.

ADVERTISEMENT

„Am văzut o mulțime de bărbați tatuați chiar și pe cap, plini de mușchi, o căutau și o voiau pe Veronica. Cred că și ea le dă apă la moară, altfel ar fi toată lumea așa.

Taică-su s-a săturat să vadă și să audă mașini străine venind noaptea la el la poartă, săracul se simte prost față de toată lumea. Noi, aici, credem că este mult mai bine ca Veronica să rămână în București, să se mai cizeleze și ea și să fie altfel, că altfel o răpesc dracu’ ăștia și îi fac felul. Vă spun sincer, 5-6 tot vin, pe noapte. Sunt obsedați de ea. Da-aia s-a întors acum la București, pentru a scăpa de tot ceea ce se întâmplă aici, din vina ei”, a mai spus femeia.

 

ADVERTISEMENT