Life

Motivul uluitor al întâlnirii dintre Mihai Morar și Vlăduța Lupău: “Aș vrea să depun un autodenunț”

21.10.2020 | 13:23
Motivul uluitor al intalnirii dintre Mihai Morar si Vladuta Lupau As vrea sa depun un autodenunt
Mihai Morar și Vlăduța Lupău și-au dat recent întâlnire și la moment a participat și soțul artistei
ADVERTISEMENT

Legătura dintre Mihai Morar și Vlăduța Lupău a fost una nebănuită pentru fanii celor două vedete, până de curând. Fostul prezentator Antena Stars s-a bucurat recent de compania solistei de muzică populară.

Foarte îndrăgită de către români și în mediul online, Vlăduța Lupău reușește să le cucerească inimile tuturor fanilor prin diverse surprize pe care le pune în practică.

ADVERTISEMENT

Tânăra solistă pare să fie foarte apreciată și de către Mihai Morar, iar prietenia dintre ei s-a legat atunci când ea a participat în câteva dintre edițiile emisiunii prezentatorului, “Răi da’ Buni”, în anii trecuți.

Chiar dacă în momentul de față acest show a fost scos din grila de programe, din pricina pandemiei, legătura celor două figuri foarte cunoscute a rămas la fel de puternică. În acest sens, Mihai Morar le-a transmis și un mesaj foarte neașteptat celor care îl apreciază pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Anunțul uluitor făcut de Mihai Morar, după ce s-a întâlnit cu Vlăduța Lupău

Mihai Morar și Vlăduța Lupău și-au dat întâlnire cu o zi în urmă dintr-un motiv incredibil. Anunțul a fost făcut chiar de către cunoscutul prezentator, prin intermediul unui mesaj foarte lung și cât se poate de amuzant pe care l-a postat în mediul online.

Cu o săptămână în urmă, Mihai Morar și-a sărbătorit ziua de naștere, când a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. La fel ca mulți cunoscuți celebri ai acestuia, nici Vlăduța Lupău nu a lăsat momentul aniversar să treacă cu vederea. Artista i-a urat foarte multe gânduri bune lui Mihai Morar, iar respectiva postare a făcut furori printre fani.

ADVERTISEMENT

De această dată, prezentatorul Radio Zu a fost cel care le-a dat fanilor un mare motiv de bucurie. Vlăduța Lupău a venit să îi cânte odată cu ziua de naștere a lui Mihai Morar, iar cei doi s-au și fotografiat împreună. Imaginea realizată chiar de către soțul solistei, Adi Rus, a primit un număr impresionat de aproape 15 mii de aprecieri, pe Instagram, în doar câteva ore, din partea românilor uimiți de legătura celor două vedete.

Motivul uluitor al întâlnirii dintre Mihai Morar și Vlăduța Lupău Aș vrea să depun un autodenunț
Vlăduța Lupău i-a făcut un mare cadou lui Mihai Morar, cu ocazia aniversării sale

“Subsemnatul Mihai Ionuț Morar declar pe proprie răspundere că astăzi, pe raza municipiului București, am organizat un eveniment privat cu participarea a 1 (una) persoană, cu respectarea tuturor normelor și a restricțiilor în vigoare.

ADVERTISEMENT

Menționez că, pe lângă subsemnatul, la acest eveniment a participat, în calitate de artist-interpret și doamna Vlăduța Lupău, care pe parcursul desfășurării evenimentului a interpretat compoziții folclorice din zona Ardealului și a Maramureșului, cum ar fi “Dragu’ mi-i să merg la coasă” sau “La fereastra mândrii mele cură un pârâuaș cu jele”, precum și melodii de petrecere, cum ar fi “De-ar fi să întorc Pământu’, tăt la tine-mi sare gândul” sau “Puștoaico cu păr roșcat în grea boală m-ai băgat”.

Mai declar că acest eveniment privat a fost organizat, cu întârziere, cu ocazia sărbătoririi a 39 de ani de viață ai subsemnatului și a împlinirii tuturor dorințelor.

Declar că m-am bucurat și de prezența soțului legitim al artistei-interprete, domnul Adi Rus, care a îndeplinit și rolul de artist fotograf al acestui eveniment.

În încheiere, aș vrea să menționez că nimeni, în afară de ospătar, nu a fost remunerat pentru prestație și că, pe toată durata desfășurării evenimentului, nu s-au consumat băuturi alcoolice sau produse de origine animală, de tip slănină.

Totodată, aș vrea să depun un autodenunț că acest eveniment intră sub incidența noului cod penal, la infracțiunea «zădărnicirea combaterii vieții faine»”, a fost mesajul lui Mihai Morar din dreptul pozei sale cu Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT