News

Motociclist belgian, rupt în bătaie de ciobani în Bistrița Năsăud! Video cu puternic impact emoțional

19.07.2019 | 11:01
Motociclistul a venit la ciobani ca să-și ceară scuze. Sursa foto - facebook

Un motociclist belgian a fost pur și simplu rupt în bătaie de ciobani în Bistrița Năsăud! Acesta a ajuns de urgență la spital după ce inițial a vrut să îşi ceară scuze şi eventual să plătească pagubele produse de doi cai care s-au speriat de zgomotul motocicletei sale. Animalele au răsturnat o căruţă, în Colibiţa, județul Bistriţa-Năsăud și au fost cu greu oprite de stăpâni. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul proprietarilor.

Motociclist belgian, rupt în bătaie de ciobani în Bistrița Năsăud!

Întreaga întâmplare s-a petrecut joi, la orele amiezii, atunci când motociclistul belgian, împreună cu doi bistriţeni, se plimbau prin zona din vecinătatea lacului Colibiţa, pe motociclete. La un moment dat, doi cai aflaţi pe o păşune s-au speriat din cauza zgomotului de la motoarele motocicletelor şi au răsturnat o căruţă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă câţiva ciobani care se aflau în zonă s-au enervat la culme.

Aproape imediat, motociclistul belgian a venit la aceștia ca să îşi ceară scuze şi mai mult de atât să plătească pagubele. Din păcate, acesta a fost întâmpinat de ciobani cu bâte, pumni şi picioare. Un martor aflat în zonă a surprins scandalul cu telefonul mobil, iar imaginile au fost publicate de jurnaliştii de la bistriteanul.ro. Astfel, pe imagini se poate observa cum motociclistul belgian este lovit şi ulterior fugărit pe păşune.

Video cu puternic impact emoțional

La un moment dat, belgianul s-a împiedicat şi a căzut, fiind ajuns din urmă de ciobanii înarmaţi cu bâte. Au urmat câteva minute în care motociclistul a fost lovit cu sete de ciobani în timp ce acesta încerca să își explice gestul și le solicita ciobanilor să nu-l mai lovească. Pe finalul filmării, belgianul este filmat de aproape și imaginile sunt unele înfiorătoare. Astfel, acesta are capul spart în mai multe locuri

Vizibil și serios rănit, bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta a fost nevoit să fie cusut pentru că rănile lui erau unele destul de adânci. Rămâne de văzut dacă belgianul va depunde o plângere la poliție asupra agresorilor.