News

Motociclist din Capitală, filmat în timp ce lovește cu pumnul o femeie, în zona Unirii. Decizia Poliției în acest caz

Incident grav în Capitală. Un motociclist a fost filmat în timp ce lovește cu pumnul o femeie. Imaginile, surprinse în zona Unirii.
30.08.2021 | 21:37
Motociclist din Capitala filmat in timp ce loveste cu pumnul o femeie in zona Unirii Decizia Politiei in acest caz
ADVERTISEMENT

Un motociclist din Capitală a fost filmat în timp ce lovește cu pumnul o femeie. Incidentul s-a produs în zona Unirii.

În ciuda faptului că victima nu a cerut ajutorul autorităților competente să intervină, agenții Secției 10 s-au sesizat din oficiu şi încearcă să-l găsească pe agresorul de pe motocicletă.

ADVERTISEMENT

Incident grav în Capitală. Femeie, lovită cu pumnul de un motociclist. Imaginile, filmate în zona Unirii

Incidentul din București a avut loc duminică după-amiază, în zona Unirii.

În imaginile surprinse de un alt participant în trafic și postate de ȘtirileProTv se vede cum motociclistul se opreşte pe trecerea de pietoni şi schimbă câteva cuvinte cu o femeie care traversa în acel moment pe acolo.

După puțin timp, acesta face dreapta în intersecție şi îşi parchează motocicleta lângă șosea. În tot acest timp, femeia continuă să gesticuleze. Motociclistul se apropie de ea, o loveşte cu pumnul în faţă, iar apoi continuă drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Trecea pe trecerea de pietoni o doamnă şi la mijlocul zebrei a staţionat puţin ea şi motociclistul nu ştiu ce zicea.

Ea a trecut, s-a dat jos de la motocicletă şi i-a dat un pumn şi pe urmă s-a suit pe motocicletă şi a plecat mai departe”, spune un martor.

ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz

Până în acest moment nu se știe ce l-a determinat pe motociclist să-şi piardă cumpătul. Imaginile au ajuns să fie văzute şi de poliţiştii Secţiei 10.

Agenţii s-au sesizat din oficiu şi vor ridica inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din zonă. Cu ajutorul acestor probe ei speră să-l identifice pe agresor şi să-l tragă la răspundere.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, în Capitală au fost tot mai multe cazuri de agresiune în trafic. Un incident asemănător a avut loc în weekend în zona teraselor din Herăstrău, unde un bărbat a fost amenințat cu un cuţit.

La începutul lunii august, un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică şi-a pierdut viaţa după ce un motociclist cu care se şicanase anterior l-a lovit şi l-a aruncat sub roţile unei maşini aflate în mers. Anterior, în luna iunie, un alt cetățean a fost blocat în trafic şi lovit cu pumnii dar şi cu o crosă de golf.

ADVERTISEMENT
Tags: