News

Motociclistul care a omorât un tânăr pe trotinetă, acuzat de familia victimei: ”I-a dat cu piciorul să vadă dacă mai trăiește”

Ies la iveală noi detalii șocante din procesul tânărului pe trotinetă omorât după o șicanare în trafic cu un motociclist. Bărbatul și-a ”testat” victima cu piciorul pentru a verifica dacă mai trăiește.
15.07.2022 | 23:55
Motociclistul care a omorat un tanar pe trotineta acuzat de familia victimei Ia dat cu piciorul sa vada daca mai traieste
Detalii noi din ancheta tânărului ucis de un motociclist. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Desi procesul este în plină desfășurare, familia victimei Mihai Răzvan Guțu, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit detalii șocante despre modul în care motociclistul și-a tratat victima în trafic.

Noi detalii șocante în cazul motociclistului care a ucis un bărbat pe trotinetă

Potrivit martorilor, motociclistul a aruncat cu o cască de motociclist în tânărul de pe trotinetă, în apropiere de intersecția dintre Calea Vitan Bârzești și Șoseaua Olteniței din București. Gestul l-a determinat pe tânăr să ajungă pe contrasens, unde a fost lovit mortal de un autoturism.

ADVERTISEMENT

Potrivit Ziare.com, Florina Guțu, mama victimei, a dezvăluit că cel care a cauzat accidentul a dat dovadă de lipsă de empatie în momentele care au urmat tragediei.

Un martor a spus că Răzvan a încetinit și când l-a văzut pe acest individ că îl așteaptă s-a dus lângă axul drumului, pe banda a treia, ca să-l evite. Acest individ și-a făcut loc printre mașini. Erau la stop mașinile, să s educă către Răzvan și când a văzut că nu se poate apropia ca să pună mâna pe el și-a scos casca din cap și l-a lovit în zona gâtului, așa a zis acest domn.

ADVERTISEMENT

După aceea Răzvan s-a dezechilibrat, a căzut pe contrasens, a venit o mașină peste el, l-a târât câțiva metri, după care a venit acest individ și-a pus mâinile în cap și i-a dat cu piciorul ca să-l întoarcă pe partea cealaltă. Probabil ca să vadă dacă mai mișcă sau, dacă mai trăiește”, a povestit femeia, conform sursei citate.

Suspectul este nemulțumit de detenție și vrea să fie arestat la domiciliu, pentru că soția sa nu poate să vină prea des să-i aducă pachete.

ADVERTISEMENT

”Cere arest la domiciliu în continuare că soția lui i-a spus că nu poate să vină după el cu pachete. Procurorii i-au respins. El face cereri săptămânal de arest la domiciliu. Nu știu până când i se admit atâtea cereri”, a adăugat mama victimei.

Procurorii au constatat cele întâmplate și l-au reținut pe bărbat imediat după accident, în 4 august 2021.

ADVERTISEMENT

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, 4 august, ora 18,30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică”, explicau în acel moment procurorii.

“Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, au completat procurorii.

Potrivit anchetatorilor, motociclistul și-a așteptat victima în intersecție. După ce s-a dat jos de pe motocicletă s-a îndreptat spre acesta pentru a-l agresa și l-a lovit în cap cu casca de motociclist. Bărbatul de pe trotinetă s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și a fost lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus, potrivit aceleiași surse.

Motociclistul nu este la prima victimă în trafic. În 2014, același individ, în vârstă de 53 de ani a lovit mortal un biciclist.

ADVERTISEMENT