Fotbal international

Mourinho a cerut trei jucători să se întoarcă la Inter Milano: doi vin de la Real Madrid, unul de la FC Barcelona

25.04.2019 | 15:41
Mourinho a cerut trei jucatori sa se intoarca la Inter Milano doi vin de la Real Madrid unul de la FC Barcelona

Jose Mourinho are mari șanse să revină la o echipă de top din Europa, după ce a fost demis în acest sezon de la cârma celor de la Manchester United. „The Special One” a fost numit drept favorit să preia Paris Saint-Germain, dar cea mai recentă pistă pentru Mou ar fi o revenire în fotbalul italian. În special dacă ținem cont de declarațiile recente ale tehnicianului portughez. Mourinho nu ar zice nu unei reveniri pe banca celor de la Inter Milano, iar presa din Spania a anunțat deja pe cine și-ar dori Mourinho să ia cu el pe Giuseppe Meazza.

Jose Mourinho aduce cu el la Inter Milano trei jucători de la granzii Spaniei

”Acum o pot spune clar! Următoarea mea destinaţie nu va fi, cu siguranţă, Premier League. E timpul să mă gândesc la viitor. La Inter am găsit o familie incredibilă care m-a făcut fericit în fiecare zi. Conexiunea pe care am avut-o cu fanii a fost una speciala. Am câştigat multe lucruri şi am creat o legătură specială care este încă acolo în inima mea. Am întâlnit mulţi fani ai lui Inter la Londra. Toţi mă îmbrăţişau. Parcă ieri aş fi fost acolo. Au scos tot ce e mai bun din mine. Italia e habitatul meu natural. Cât timp am lucrat în Anglia, am fost nevoit să mă adaptez, să fiu diferit”, a spus Mourinho, într-un interviu acordat  presei italiene.

După această declarație, fanii interiștilor sunt foarte optimiști că îl vor avea din nou pe Mourinho pe bancă. Mai mult, cei de la Diario Gol susțin că au aflat și condițiile impuse de către Mourinho pentru a se întoarce la Milano. Astfel, jucătorii cu care portughezul va fori să înceapă reconstrucția clubului sunt Varane și Modric de la Real Madrid și Philippe Coutinho de la FC Barcelona.

Raphael Varane, una dintre țintele lui Jose Mourinho pentru un transfer la Inter

Jose Mourinho, misiune dificilă în a-I ademeni pe cei trei jucători la Milano

Presa iberică se bazează și pe situația incertă în care se află cei trei fotbaliști. Raphael Varane nu mai vrea să joace pentru Real Madrid, Luka Modric (34 de ani) este și el unul dintre jucătorii bătrâni de la galactici iar formația și-ar dori să își resusciteze echipa în această vară cu jucători mai tineri. Ultimul jucător de pe lista preliminară a lui Mourinho la Inter ar fi Philippe Coutinho, fotbalist care nu a confirmat la FC Barcelona și a început să fie chiar huiduit de către fanii catalani.

  • 5 trofee ale Jose Mourinho la Inter Milano: o Ligă a Campionilor, 2 campionate, o Cupă a Italiei și o Supercupă