Mourinho a decis prima plecare de la Manchester United! Un mijlocaş va fi cedat în Turcia

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/11/2017, 20:57
Mourinho a decis prima plecare de la Manchester United! Un mijlocaş va fi cedat în Turcia

Tehnicianul portughez a luat decizia de a se despărţi încă din această iarnă de internaţionalul belgian Marouane Fellaini, care îşi va încheia contractul la finalul actualului sezon, a anunţat cotidianul britanic Mirror.

Jose Mourinho nu este extrem de mulţumit de prestaţiile avute de Marouane Fellaini, care va împlini în curând 30 de ani, dar nici nu îşi doreşte să-l piardă gratis la vară. Astfel, campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul, este în pole-position pentru achiziţionarea mijlocaşului belgian.

Mourinho vrea să-l aducă pe Fred

Cu o prestaţie remarcabilă în faza grupelor Champions League (10 puncte în primele 4 etape), Beşiktaş Istanbul este foarte aproape de calificarea în primăvară şi încearcă să-şi întărească lotul. Turcii au făcut o ofertă de opt milioane de euro pentru Fellaini, achiziţionat de Manchester United în 2013 de la Everton pentru aproximativ 40 de milioane de euro.

Unul dintre favoriţi pentru înlocuirea lui Fellaini este brazilianul Fred de la Şahtior Doneţk. În vârsta de 24 de ani, Fred a fost adus în Ucraina de Mircea Lucescu, iar în 2016 a primit o suspendare de un an din partea FIFA după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping. În aceast sezon, brazilianul a jucat în 17 partide, dintre care 4 în Champions League, reuşind un gol.

Închide ×