Cele mai citite

Mourinho a decis prima plecare de la Manchester United! Un mijlocaş va fi cedat în Turcia

Jose Mourinho duce o bătălie dură în Premier League cu rivalul său de la Manchester City, Josep Guardiola, şi îşi doreşte sânge proaspăt la Manchester United.
13.11.2017 | 20:57
Mourinho a decis prima plecare de la Manchester United! Un mijlocaş va fi cedat în Turcia
ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez a luat decizia de a se despărţi încă din această iarnă de internaţionalul belgian Marouane Fellaini, care îşi va încheia contractul la finalul actualului sezon, a anunţat cotidianul britanic Mirror.

Jose Mourinho nu este extrem de mulţumit de prestaţiile avute de Marouane Fellaini, care va împlini în curând 30 de ani, dar nici nu îşi doreşte să-l piardă gratis la vară. Astfel, campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul, este în pole-position pentru achiziţionarea mijlocaşului belgian.

ADVERTISEMENT

Mourinho vrea să-l aducă pe Fred

Cu o prestaţie remarcabilă în faza grupelor Champions League (10 puncte în primele 4 etape), Beşiktaş Istanbul este foarte aproape de calificarea în primăvară şi încearcă să-şi întărească lotul. Turcii au făcut o ofertă de opt milioane de euro pentru Fellaini, achiziţionat de Manchester United în 2013 de la Everton pentru aproximativ 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Unul dintre favoriţi pentru înlocuirea lui Fellaini este brazilianul Fred de la Şahtior Doneţk. În vârsta de 24 de ani, Fred a fost adus în Ucraina de Mircea Lucescu, iar în 2016 a primit o suspendare de un an din partea FIFA după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping. În aceast sezon, brazilianul a jucat în 17 partide, dintre care 4 în Champions League, reuşind un gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri