Mourinho a făcut anunţul despre Ronaldo: “Nu putem să îl luăm”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
01/02/2018, 17:09
Mourinho a făcut anunţul despre Ronaldo: “Nu putem să îl luăm”

Antrenorul portughez al lui Manchester United a pus capăt zvonurilor despre o eventuală întoarcere a lui Cristiano Ronaldo. Mourinho a spus că “diavolii” nu pot să îl transfere pe Ronaldo. 

“Rashford este un jucător excepţional la toate capitolele şi îl aşteaptă un viitor frumos. Nu putem să îl cumpărăm pe Messi, nu putem să îl cumpărăm pe Ronaldo, ei sunt cei mai buni jucători din ultimul deceniu. Unde găsim jucători ca Mata, Martial, Lingard, Rashford, Alexis sau Lukaku?”, a spus Mourinho. 

Ronaldo, record de transfer în 2009? 

Ronaldo, care este implicat într-un proces de fraudă fiscală în Spania a ameninţat de mai multe ori că va pleca din Primera Division în Premier League. Cristiano a fost transferat de Real Madrid în 2009 de la United, pentru suma record de 97 de milioane de euro.

Dacă s-ar întoarce la Manchester United, englezii scriu că Ronaldo ar avea un salariu anual de aproximativ 50 de milioane de euro, iar Real Madrid ar încasa aproximativ 100 de milioane de euro pentru această mutare. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.