Fotbal international

Mourinho a stabilit cine va fi noul căpitan la Manchester United

21.07.2018 | 17:37
Mourinho a stabilit cine va fi noul căpitan la United. Ecuadorianul Antonio Valencia a primit din nou banderola

Jose Mourinho a stabilit cine va fi noul căpitan la Manchester United în sezonul care va începe pe 11 august. Portughezul a luat în considerare doi factori în stabilirea purtătorului banderolei: vechimea la echipă și aportul în vestiar, modul în care este privit de coechipieri. Pentru tehnicianul lusitan un factor cheie pentru ca echipa să joace constant la parametri înalți îl freprezintă coeziunea grupului.

Noul căpitan va fi totodată vechiul căpitan, adică ecuadorianul Antonio Valencia.  Valencia a fost căpitan oricum sezonul trecut când n-a fost Carrick și el va rămâne. Când nu va juca, vom vedea cine va fi. Depinde cine evoluează. Ori Smalling, ori Young, Herrera, Mata. Sunt opțiuni. Important pentru mine nu este dacă un jucător poartă sau nu banderola, ci ceea ce face pe teren.

Mourinho a stabilit cine va fi nouă căpitan  la United. E cel mai vechi jucător din lot

Matic are toate calitățile pentru a fi căpitan, dar a venit abia acum un an. Pentru mine oricum nu contează prea mult banderola, îmi pasă mai mult de viața din vestiar și de lideri. Banderola e doar un simbol”. Valencia are nouă ani la United, acum are 32 de ani și 330 de meciuri jucate în alb și roșu, cu 25 de goluri înscrise. Este unul dintre cei mai serioși jucători din vestiarul “diavolilor roşii”. Deocamdată, deşi mai sunt doar 20 de zile până la startul noului sezon United a făcut doar o mutare importantă, brazilianul Fred de la Şahtior Doneţk.

Mourinho a stabilit cine va fi noul căpitan la United. Portughezul nu prea dă importanţă acestei posturi în echipă.. Pe el îl interesează unitatea grupului
Mourinho a stabilit cine va fi noul căpitan la United. Portughezul nu prea dă importanţă acestei posturi în echipă.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri