Fotbal international

Mourinho a vorbit deschis despre situația lui Pogba și a făcut un anunț care i-a surprins pe toți

28.09.2018 | 17:19
Mourinho a vorbit deschis despre situatia lui Pogba si a facut un anunt care ia surprins pe toti
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Paul Pogba după ce Jose Mourinho a vorbit cu el la antrenamentul de miercuri dimineața al lui Manchester United a făcut înconjurul presei internaționale. 

Vineri, managerul de pe Old Trafford a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu West Ham, programat în deplasare, sâmbătă, de la ora 14:30. Mourinho nu a ezitat să abordeze acest subiect și a surprins pe toată lumea, spunând că francezul s-a antrenat cel mai bine în această săptămână și va evolua în partida de la Londra.

ADVERTISEMENT

Mourinho a vorbit deschis despre situația lui Pogba

„Relația mea cu Pogba este bună. Absolut nimeni nu s-a antrenat mai bine decât el marți, miercuri și joi. Sunt alți jucători care s-au antrenat la același nivel, dar niciunul mai bine. Este o relație bună, așa cum ar trebui să fie între manager și jucător. Sâmbătă va juca, așa că finalul poveștii. 

Nu pot să vă spun ce i-am transmis la acel antrenament. Ați avut camere acolo, primele 15 minute au fost deschise. Trebuia să vă dați seama singuri. Poate că n-ar trebui să vă mai lăsăm nici aceste 15 minute. Ce s-a întâmplat atunci, se întâmplă în fiecare zi la antrenamente. Sunt sesiuni în care le transmit instrucțiuni pe un ton ridicat” – a dezvăluit Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

În acelaș timp însă, Mourinho a mai spus că niciun jucător din lot nu este mai presus de Manchester United și că a luat decizia de a-l înlocui pe Pogba din postura de vice-căpitan după câteva săptămâni bune de analiză.

Conform Daily Mail, Mourinho nu-l mai vede cu ochi buni pe Pogba din momentul când mijlocașul campion mondial cu Franța în această vară a lăsat să se înțeleagă faptul că nu ar spune nu unui transfer la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

În șapte meciuri oficiale jucate pentru Manchester United în acest sezon, Paul Pogba a reușit patru goluri și două assist-uri, partida sa de referință fiind cea cu Young Boys, din Liga Campionilor, în care a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă.