Mourinho apărat de cine nu se aştepta după derby-ul oraşului Manchester! ”Este un moment urât”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
12/12/2017, 12:12
Mourinho apărat de cine nu se aştepta după derby-ul oraşului Manchester! ”Este un moment urât”

Extrem de supărat, tehnicianul portughez a mers în vestiarul oaspeţilor şi le-a cerut să dea muzica mai încet şi să aibă mai mult respect pe Old Trafford, dar a fost îmbrâncit de portarul Ederson şi a fost lovit cu sticle de apă.

Primul care a sărit în apărarea lui Jose Mourinho a fost, surprinzător, tehnicianul francez al formaţiei Arsenal Londra, Arsene Wenger, deşi cei doi au avut mai multe conflicte de-alungul întâlnirilor din Premier League.

Mourinho este la 11 puncte în urma lui Guardiola

”Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar dacă este adevărat este un moment urât. Am păţit şi eu astfel de lucruri şi ştiu ce înseamnă. Este ofensator să te bucuri exagerat pe terenul adversarei”, a declarat Arsene Wenger.

Tehnicianul francez s-a arătat încântat de ce se întâmplă în sumo: ”La sumo, cel care câştigă nu-şi arată fericirea din respect pentru adversar. De aceea respect acest sport. Aş vrea să copiem acest comprtament, dar cred că nu vom putea pentru că nu face parte din cultura noastră”.

Jose Mourinho a pierdut cu 2-1 derby-ul oraşului Manchester cu rivala City şi este în acest moment la 11 puncte în urma formaţiei lui Pep Guardiola.

Închide ×