Mourinho, aproape să fie accidentat de un jucător de la Manchester United. Daniel James l-a lovit cu capul în genunchi pe portughez ?. VIDEO

Andrei Șchiopu   
în Premier League
04/12/2019, 23:08
Mourinho, aproape să fie accidentat de un jucător de la Manchester United. Daniel James l-a lovit cu capul în genunchi pe portughez ?. VIDEO
Jose Moruinho lovit. Sursă foto: twitter

Un moment hazliu s-a petrecut în minutul 13 al partidei dintre Manchester United și Tottenham, în care Daniel James a fost aproape să-l accidenteze pe Jose Mourinho și l-a lovit pe tehnicianul portughez cu capul în genunchi.

Mourinho, aproape de a fi accidentat de un jucător de la Manchester United

Startul meciului nu a fost prea bun pentru Jose Mourinho. Tottenham a primit gol în minutul 6, iar în minutul 13 a fost aproape de a fi accidentat de Daniel James, care fusese faultat de un adversar și în cădere nu a mai avut cum să evite impactul cu „The Special One”.

Tehnicianul portughez a fost lovit cu capul în genunchi, dar nu a avut nevoie de intervenția medicilor și și-a revenit imediat, la fel și Daniel James care a stat întins pe margine, dar care a revenit rapid pe teren.

Jose Mourinho s-a întors pe „Old Trafford” ca adversar, după ce a preluat-o pe Tottenham, în urma despărțirii lui Mauricio Pochettino de clubul din nordul Londrei, dar nu a reuşit să câştige confruntarea cu Manchester United, pierzând cu 2-1. Până la meciul cu „diavolii roşii”, Mourinho avea 3 victorii din tot atâtea meciuri pe banca tehnică a lui Tottenham.

  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie
Închide ×