Fotbal international

Mourinho are mari probleme la Manchester United cu un alt star: „E o rușine! Se gândește la Manchester City”

02.10.2018 | 18:10
Mourinho are mari probleme la Manchester United cu un alt star E o rusine Se gandeste la Manchester City
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho nu se află în plin război doar cu Paul Pogba, ci și cu Alexis Sanchez, despre care jurnaliștii britanici spun că este extrem de nemulțumit de managerul portughez pentru că nu-l folosește în postura în care își dorește. 

Manchester United joacă de la ora 22:00 cu Valencia, în etapa a doua din grupele Champions League. Alexis Sanchez nu este anunțat printre titulari, pierzând echipa din cauza evoluțiilor catastrofale avute de la venirea sa pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Mourinho are mari probleme cu un alt star

„Am văzut toate legendele lui Manchester United jucând pe Old Trafford începând cu 1990, iar unii jucători au venit pe bani mulți, dar niciodată nu am văzut performanțe mai jenante din partea unui singur jucător care încasează atât de mulți bani. Alexis a regretat că n-a semnat cu Manchester City după numai câteva săptămâni petrecute la Manchester United.

Asta e ce am auzit, nu spun că e adevărat. Totul din cauza faptului că Mourinho nu l-a lăsat să joace în ce poziție voia. Însă mentalitatea lui Mourinho este de a câștiga meciuri. Se plângă de când a venit. S-a plâns despre tactică și într-un meci amical disputat cu AC Milan în vară, dar el nu oferă nimic– a dezvăluit Neil Custis, corespondent care se ocupă de Manchester United pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez (29 ani) are o cotă de piață de 70 de milioane de euro în acest moment. Chilianul a semnat cu Manchester United pe 22 ianuarie. A marcat numai trei goluri în 23 de meciuri pentru clubul de pe Old Trafford, deși fanii își puneau mari speranțe în el la sosire.

Alexis a jucat însă mult mai bine pentru Barcelona și Arsenal. Alături de catalani, Sanchez a câștigat șase trofee și a marcat 47 de goluri în 141 de meciuri. Cu Arsenal nu a luat vreun trofeu, dar a strălucit în plan individual, marcând 80 de goluri în 166 de meciuri.

ADVERTISEMENT