Mourinho, atac dur la adresa unui antrenor din Premier League: “E cel mai slab din lume”

Tibi Demeter    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
12/03/2018, 19:09
Mourinho, atac dur la adresa unui antrenor din Premier League: “E cel mai slab din lume”

Jose Mourinho, antrenorul celor de la Manchester United, l-a atacat dur pe Frank De Boer, tehnicianul lui Crystal Palace, după ce olandezul a făcut o serie de afirmaţii care l-au deranjat pe tehnicianul lui United cu privire la minutele acordate lui Marcus Rashford.

“Am citit ceea ce a spus cel mai slab antrenor din lume. Istoria Premier League ne spun că nu este în regulă pentru Marcus Rashford să aibă un astfel de antrenor.  El l-ar învăţa să piardă, deoarece el pierde toate meciurile şi Marcus vrea să câştige, el joacă toate meciurile, deoarece are 20 de ani şi este fericit aici. El este unul dintre jucătorii cu cele mai multe meciuri bifate în ultimii 5 ani la United. “, a declarat Mourinho.

Mourinho, mulţumit de randamentul unui alt puşti

Antrenorul portughez a vorbit în termeni laudativi la adresa lui McTominay, cel pe care l-a promovat în prima echipă: “El este un tip umil, un elev bun. La începutul sezonului a fost doar un simplu jucător din lotul lărgit, dar a muncit mult în sala de gimnastică, ne-a ascultat sfaturile şi acum este un fotbalist de bază”, a declarat lusitanul.

Închide ×