Mourinho, atac neaşteptat la Ronaldo: "Nu a contribuit cu nimic!". REPLICA fotbalistului!

Jose Mourinho nu mai este în cele mai bune relaţii cu fostul său jucător de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Tehnicianul portughez a criticat astăzi atitudinea lui Ronaldo de la finala Euro 2016, contra Franţei, cînd fotbalistul a dat indicaţii de pe marginea terenului după ce a ieşit accidentat, chiar de lîngă selecţionerul Fernando Santos.

"Nu a contribuit cu nimic în finala cîştigată de Portugalia la Euro 2016. Indicaţiile pe care crede că le-a dat de pe margine nu au ajutat. Mai degrabă aş spune că şi-a pierdut controlul emoţional. Cei care gestionat perfect acel final de meci sînt cei 11 care erau în teren, plus antrenorul. El dădea indicaţiile care contau. Probabil că Ronaldo a fost copleşit de emoţiile momentului pentru că era aşa de aproape de un trofeu", a declarat Jose Mourinho.

Portugalia a cîştigat finala Euro 2016, în faţa Franţei, scor 1-0, prin golul marcat de Eder, în minutul 109. Cristiano Ronaldo a fost înlocuit de Quresma în minutul 25.

Replica lui Cristiano Ronaldo nu a fost mult timp aşteptată: "Întotdeauna mi-am respectat antrenorii şi am încercat să învăţ de la ei. Nu voi scuipa niciodată pe cineva de la care am avut de învăţat indiferent de săgeţile primite", a reacţionat Cristiano Ronaldo, care a fost antrenat de Jose Mourinho trei ani la Real Madrid, între 2010 şi 2013.