Asta-i ultima! Propunere-şoc din România pentru demiterea lui Mourinho! I-a găsit şi înlocuitor

Alex Bradescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 10:25
Asta-i ultima! Propunere-şoc din România pentru demiterea lui Mourinho! I-a găsit şi înlocuitor

Eliminarea surpriză a lui Manchester United din Liga Campionilor naşte reacţii şi în România! Jocul slab al englezilor în dubla manşă cu Sevilla are, în viziunea lui Basarab Panduru, un singur vinovat: Jose Mourinho. Iar analistul Telekomsport i-a găsit şi un înlocuitor lui “The Special One” pe banca “diavolilor”! 

“Sevilla a fost echipa mai bună. Mourinho, practic, în trei reprize nu face absolut nimic, nu joacă absolut nimic. După care, spre surprinderea mea, îl ceartă pe arbitrul de rezervă care arată prelungirile şi îi reproşează că nu a dat cinci minute în loc de patru minute. Ăla nu-i spune, săracul, de ce nu a jucat în trei reprize…Este o mare umilinţă pentru United. Căutaţi-l cât mai repede pe Luis Enrique dacă vreţi să faceţi ceva. Atunci vom vedea şi noi fotbal. Sau rugaţi-vă să coboare din tribune Sir Alex Ferguson, pentru că nu cred că ar juca echipa mai slab cu el decât o face cu Mourinho”, a spus Panduru. 

Rednic i-a criticat tactica

Nu e prima oară când Mourinho e contestat din România. Prima oară a fost acum zece ani, când Dinamo avea nevoie de o calificare în finală a lui Cheslea, antrenată pe atunci de portughez, pentru a ajunge şi ea în Liga Campionilor. Londonezii au fost eliminaţi atunci de Liverpool, iar antrenorul “câinilor”, Mircea Rednic, a lansat un atac furibund la adresa lui Mournho, criticându-l pentru că a jucat prea defensiv! 

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×