Mourinho a băgat frica în Mata: ”Dacă rămîn la Chelsea, nu mai prind Cupa Mondială”

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
31/10/2013, 11:37
Mourinho a băgat frica în Mata: ”Dacă rămîn la Chelsea, nu mai prind Cupa Mondială”

Panică mare în rîndul suporterilor lui Chelsea. Decarul lor, Juan Mata, îşi doreşte să o părasească pe Chelsea. La ”pîndă” se află PSG care ar dori să facă o ofertă de 41 milioane euro. Spaniolul este fericit la Londra şi a jurat că va lupta pentru locul său în echipă. Chiar recent s-a declarat mulţumit de modul în care este jucat de Mourinho. În spatele cortinei însă lucurile nu sunt atît de roz.

Juan Mata a fost titular şi a marcat un gol în meciul din Cupa a Ligii, cu Arsenal (2-0). Acesta este nemulţumit de faptul că nu se contează pe el în meciuri importante din Premier League, cum a fost cel cu Manchester City de duminică.

Mata se teme că nu va prinde lotul pentru Cupa Mondială din Brazilia şi este pregătit să o parăsească pe Chelsea încă din iarna aceasta. ”Dacă rămîn la Chelsea, nu mai prind lotul pentru Cupa Mondială”, le-ar fi spus spaniolul apropiaţilor, conform presei britanice. Echipa londoneză este dispusă să accepte oferte pentru spaniol, atîta timp cît acestea nu vin din Premier League. Aşadar oferte din partea celor de Manchester United sau Totenham ies din discuţie. Acestă speculaţie este antrenată de faptul că Mata nu a semnat prelungirea contractului scadent în 2016.

Tatăl mijlocaşului spaniol, care este şi agentul acestuia, a încercat să ”agaţe” într-un mod discret cîteva oferte. Astfel, PSG a intrat pe fir şi se aude că şeicii din capitala Franţei vor înainta o oferta pentru Mata în ianuarie.

Închide ×