Mourinho caută întăriri! Un fundaş din Serie A poate ajunge la United în locul lui Luke Shaw

Marian Popovici   
in Fotbal international
04/04/2018, 14:21
Mourinho caută întăriri! Un fundaş din Serie A poate ajunge la United în locul lui Luke Shaw

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

După cinci ani petrecuţi în Serie A, unde s-a dezvoltat spectaculos la Napoli, algerianul Faouzi Ghoulam este în vizorul lui Jose Mourinho. Portughezul caută întăriri, în condiţiile în care se prefigurează o despărţire de Luke Shaw, fotbalist care nu l-a impresionat pe The Special One. În acelaşi timp, Ashley Young ar rămâne singura opţiune de încredere pentru postul de fundaş stânga, de vreme ce Daley Blind şi Matteo Darmian nu au un viitor sigur la Manchester.

Diavolii Roşii şi-ar asigura astfel apărarea, mai ales că şi portarul De Gea ar fi tentat să îi refuze pe cei de la Real Madrid şi să îşi continue cariera pe Teatrul Viselor. Spaniolul va semna astfel un nou contract pe o perioadă de 5 ani şi va câştiga 400 de mii de euro pe săptămână.

Faouzi Ghoulam, cel mai bun fotbalist algerian în 2017

Jucătorul dorit de Manchester United a avut o perioadă spectaculoasă la Napoli şi a reuşit să se remarce ca fiind unul dintre cei mai buni fundaşi din Italia în cele cinci sezoane jucate în Serie A. Chiar dacă s-a accidentat la începutul sezonului, i-a luat faţa conaţionalului Riyad Mahrez şi a câştigat titlul de Jucătorul Algerian al Anului 2017.

Faouzi Ghoulam a fost adus la Napoli de la Saint Etienne pentru suma de 5 milioane de euro

Algerianul a jucat în 153 de meciuri pentru italieni, a înscris 2 goluri şi a dat 25 de assist-uri

Închide ×