Fotbal international

Mourinho caută scuze după ce Manchester United a mai pierdut două puncte cu Arsenal

Autori: Andrei David, Claudiu Surmei | 06.12.2018 | 11:10
Mourinho născocește scuze după Manchester United - Arsenal 2-2

Manchester United a terminat la egalitate, scor 2-2, partida jucată pe teren propriu cu Arsenal, în runda cu numărul 15 din Premier League. A fost încă o etapă în care “diavolii” au pierdut puncte, iar poziția din clasament nu le face deloc cinste: locul 9, cu 22 de puncte, la 9 lungimi distanță de locurile de Champions League. Jose Mourinho a încercat să găsească scuze și după remiza cu Arsenal și a ajuns în final să dea vina pe greșelile din joc.

Lusitanul a spus după meci că a avut emoții când mingea a ajuns în preajma careului lui David De Gea și a subliniat faptul că a trimis în teren jucători care nu au prins foarte multe minute în tricoul lui Manchester United în acest sezon, cum ar fi Dalot și Darmian. “Azi a fost cam ca de obicei, dar am dat dovadă de spirit și echipa merită lăudată pentru asta. Am fost la limită, obosiți, am avut fotbaliști care nu au mai jucat până acum. A fost o demonstrație de pasiune și dăruire, dar până și publicul s-a speriat când mingea venea spre apărarea noastră. Cum pot rezolva asta? Nu știu! Spiritul nostru este la nivelul acestui club, dar ne lipsește calitatea”, a declarat Murinho.

Mourinho născocește scuze după Manchester United – Arsenal 2-2

“Nu sunt de acord cu persoanele care încearcă să facă o comparație cu echipa în care au jucat Roy Keane, Van Nistelrooy și Vidic. Avem nevoie de timp și de liniște pentru că nu avem consistență. Azi am marcat 4 goluri și am terminat 2-2”, a mai spus Mourinho.

În cealaltă tabără, tehnicianul Unai Emery crede că echipa pe care o antrenează merita să se impună pe Old Trafford. “Am controlat jocul, a doua repriză a fost mai bună decât prima. Am avut şansa de a câştiga în mai multe momente, însă ne-au egalat rapid de fiecare dată. Trebuie să progresăm din punct de vedere defensiv, dar să nu ne pierdem forţa ofensivă. Ne-am creat multe ocazii la 2-2, dar sunt foarte mândru de performanţa noastră”, a punctat Emery.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!